logo

6 срамни грешки при носенето на токчета

6 срамни грешки при носенето на токчета

В следващите редове ще ви разкрием кои са те, за да ги избегнете

Няма нищо по-женствено от високите токчета? Това е първата грешка на много жени. Не си мислете, че женствеността идва само от тях, тя идва от самите вас и правилното съчетание на тоалет, с обувки и визия.

Всяка жена трябва да има тези дънки в гардероба си

Високите токчета може да са много коварни, ако са съчетани с небрежно облекло.

Как обаче да се облечете, ако ги слагате?

Оказва се, че повечето дами допускат точно 6 срамни грешки в облеклото си, когато решават да сложат високи обувки. В следващите редове ще ви разкрием кои са те, за да ги избегнете.

И с дънки може да изглеждате като модна икона, стига да...

Дисхармония на съотношението между ръста ви и височината на токчето

Съвсем нисичките жени много често опитват да компенсират ръста си с твърде високи токчета. Тук е много важно да се спазва правилната пропорция. Слагайки обувки с прекалено голяма височина по-скоро ще смалите размера си и ниският ви ръст ще изпъква върху „кокили”.

Грешни чорапогащници

Може да изглеждате перфектно, но сложите ли прекалено евтини, вулгарни или лъскави чорапощаници, то дори да сте с най-елегантните обувки, то краката ви ще изглеждат по-скоро като наденички.

Много трябва да внимавате в избора си.

"Смъртна" присъда: Разкриха на каква възраст жените трябва да спрат да носят дънки!

Дълга рокля или пола до земята

Много честа грешка е носенето на рокли и поли с максимална дължина на много високи токчета.

Тези видове дрехи изискват грациозни и не много високи обувки или даже такива с плоска подметка. Достатъчно е да разгледате стила на знаменитостите, за да разберете какви обувки трябва да сложите.

Високо токче с вулгарно мини

Всички знаем, че съчетанието от мини поличка или рокля, която едва покрива задните ни части в съчетание с високи обувки, е много предизвикателно. Желанието да демонстрирате секси фигура често всъщност показва липса на вкус. Много по-прилично и добре ще изглеждате с ниски обувки и ще избягате от вулгарното излъчване.

Обувки грешен размер

Дори и най-красивите токчета могат да се окажат бич за всяка дама, ако номерът не й пасва перфектно. Избирайте обувките и много внимателни и не взимайте дори с половинка по-голям или по-малък номер от вашия.

Не можете да ходите на токчета

Лошата походка на високи обувки може да съсипе дори най-перфектната визия. Избирайте обувки, с които може да ходите нормално и да будите възхищение, а не присмех. Ако се клатите като пингвин или приличате на скакалец, определено това не са вашите токчета. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

Коментирай