logo

8 случая, в които Меган Маркъл изкопира Кейт Мидълтън СНИМКИ

8 случая, в които Меган Маркъл изкопира Кейт Мидълтън СНИМКИ

Гледайки ги, можем да си помислим само едно - че двете красавици се вдъхновяват една от друга, когато избират дрехите си

Докато всички се чудят дали между Меган Маркъл и Кейт Мидълтън наистина е имало сериозна кавга, която е нарушила сериозно кралското спокойствие, ние искаме да вярваме в доброто и затова търсим допълнителни доказателства, че двете херцогини всъщност имат много топли отношения.

Едно от основните доказателства за това са удивително сходните тоалети, с които съпругите на Хари и Уилям са се появявали пред публика.

Гледайки ги, можем да си помислим само едно - че двете красавици се вдъхновяват една от друга, когато избират дрехите си. Или пък, може би, кой знае - дори си дават на заем някои неща.   

Мидълтън и Маркъл върнаха на мода нещо, в което бе влюбена принцеса Даяна СНИМКИ

И Меган, и Кейт просто обожават тъмносиньото, бордото, аленото и сивото. За публичните си прояви и двете редовно залагат на модерни карирани блейзери, на стилни рокли с права кройка или пък на женствени ефирни полички. Не са редки случаите, когато си позволяват смело мини.  

И нито Маркъл, нито Мидълтън могат да си се представят без класическите черни скини, които подчертават стройните им крака.

10 съвета от стилистите на Кейт Мидълтън и Меган Маркъл, от които е добре да се възползвате!

Днес от jenata.blitz.bg решихме да си припомним осем тоалета на херцогинята Съсекс и херцогинята на Кеймбридж, в които двете дами лесно могат да бъдат объркани. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

ЕЛЕНА

ЕЛЕНА 11.07.2020 14:20

НО МАРКЪЛ НЕ МОЖЕ ДА СЕ СРАВНЯВА С КЕЙТ ПО НИКАКЪВ НАЧИН МАРКЪЛ Е ГРОЗНА , НЯМА ЧАР И ИЗЛЪЧВАНЕ ПРОЛИЧАВА Й ЗЛОБАТА !

Една

Една 29.11.2020 8:13

На мен така ли ми се струва, може да не разбирам от красота, но Мегън е направо грозна и нелицеприятна!

МНЕНИЕ

МНЕНИЕ 03.02.2021 12:41

И двете сте прави. И аз не мога да разбера каква красавица е Меган. Мазна,петниста кожа,патешки нос,криви крака, два номера по големи обувки, няма добро държане или просто не умее да се държи в обществото.