logo

Банските от този цвят ще са хит това лято

Банските от този цвят ще са хит това лято

Модата тръгва от Дуа Липа и Ирина Шейк

Лятото вече е все по-близо, емоциите стават по-положителни и всички започваме да си правим планове къде ще се опънем, събирайки витамин Д, с коктейл в ръката. 

Нова мода: Това ще е хит банския през лято 2022

За целта обаче е редно на плажа да сме пременени добре, да се чувстваме красиви, а защо и да не сме облекли нещо, което е последен писък на модата. 

Дуа Липа и Ирина Шейк решиха да зададат тона и да покажат кой цвят при банските ще е най-актуален през този сезон.

Тази актриса с гола рокля скандализира наградите "Оскар", всичко си показа СНИМКИ

Черното е универсален цвят, който има магическата способност да прави всички по-слаби и по-красиви. Ако сте започнали да се подготвяте за лятото и ви предстои да си вземете бански, то обезателно трябва да е в този цвят.

За почивката си например Ирина Шейк избра цял бански, без излишни декорации и детайли. Той обаче е с малко по-странна материя.

Дуа Липа също заложи на черния бански за почивката си, но този е съставен от две половинки. Предимството на такъв бански е, че може да покажете повече плът и да съберете максимално много слънце. А и все пак черното привлича лъчите./jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Asko

Asko 12.04.2022 16:31

Хит ще за жените,без значение от цвета на банския. Красивата жена,няма нужда да и втълпявате кой цвят да вземе,че контейнера с бански от китай е дошъл само в син цвят.

Няма

Няма 04.06.2022 1:13

Да събираме слънцето а и то си има по черно красивото семейство ще е още по красиво като да ти кажа ли че повече няма да взимаш контейнерите достатъчно ги износи

Изобщо

Изобщо 04.06.2022 1:14

Забрави да ни ползваш повече говоря на чист български йезуитски не владея