Бъдеща булка показа сватбената си рокля в мрежата и съжали веднага!

Бъдеща булка показа сватбената си рокля в мрежата и съжали веднага!

Жената се сблъска с лавина от критика

Сватбената рокля трябва да бъде символ на красотата, която винаги ще остане в паметта не само на булката и младоженеца, но и на тези, които са били участници в този важен празник. Без съмнение, булката става център на всеобщото внимание. Всички гости, като правило, наблюдават сватбената церемония със специален интерес. В тази история обаче всичко беше различно.

Кога и как да носим шорти така, че да не се изложим! (СНИМКИ)

Развълнувана булка публикува снимките си в сватбена рокля в социални мрежи, за да попита дали си струва да добави камъни към роклятсиа. Тя все още не е била напълно готова с булчинския си екип и пита потребителите дали някой продава обувки 8,5 номер.

Най-модерно сега е жените да ходят без сутиен (СНИМКИ 18+)

Между потребителите обаче възникнаха сериозни спорове. Някои наричат ​​роклята ужасна и дори призовават булката незабавно да я изгори. Някои твърдят, че „единственото нещо, което спестява роклята, е деколтето“. Когато става въпрос за сватба, някои хора стават прекалено критични.

Присила показа най-сексапилно провокативния бански (СНИМКИ 18+)

Тези, които публикуват и споделят информация за тяхната сватба, трябва да са готови да получат обратна връзка и съвети за дрехи, храна, музика и други аспекти.

Някои мнения могат да бъдат полезни при вземането на решение, защото са честни и безпристрастни. Въпреки това, получаването на отрицателни коментари винаги е неприятно. Особено в навечерието на предстоящия празник. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Руми

Руми 17.05.2019 14:34

Прасе и бяла дантела. Не е проблем, че е дебела, нито е първата - нито ще е последната, но такава липса на естетика, направо е невероятно!!!

Владимир

Владимир 17.05.2019 15:03

Отвратително стои тази хубава рокля на дебело тяло! Да я смени с друга, с която ако може, да поприкрие сланините си!

Заешки водач

Заешки водач 17.05.2019 15:05

Да си сложи не камъни а звънче! Демек на "свинче - звънче"!

taka e

taka e 19.05.2019 16:47

Отслабни без никакви усилия с диетичния спрей !Намалява апетита и подтиска чувството на глад така помага да свалиш бързо илишните килограми ! Научи повече :http://bit.ly/2DDbBNt