Безумно странно бельо се оказа тотален хит! (СНИМКИ 18+)

Безумно странно бельо се оказа тотален хит! (СНИМКИ 18+)

Безспорно всички – и жените, и мъжете, губят ума и дума от хубавото и секси бельо. То е една от предпоставките се красива визия, а и може да разпали страстите в леглото се секунди. Разбира се неподходящото бельо от своя страна може не само да развали визията на жената, а да накара един мъж веднага да се откаже от мисълта да свали бельото й.

Една от най-неприятните визии, които и жените, и мъжете, не харесват е тъй наречената „камилска стъпка”. Тя се появява когато дадена жена е с панталон, който толкова силно се е впил в интимните й части, че женския полов орган направо „изпълва”, разделен на две.

Сега обаче се появи бельо, от което всички изгубиха ума и дума. И то не защото е супер секси, а защото е безумно (да си го кажем направо) грозно и странно.

Но какво е то, както и снимки, ще може да видите на jenata.blitz.bg

И така – странната мода се появи в Азия. Защо обаче никой не знае. Факт е обаче, че азиатките направо полудяха по гащички, който имат вградена „камилска стъпка”.

Странният аксесоар се продава като топъл хляб в големите интернет портали като eBay и Amazon. А всяка мераклийка може да се сдобие с него само срещу 8,50 долара.

И ако си мислите, че странностите свършват до тук, то сериозно грешите. Оказа се, че и мъжете си купуват това идиотско бельо. Според някои това е защото така пък техните генитали изглеждали по-големи… или по-специално топките им.

Дали обаче всичко това е секси или си е направо идиотско е въпрос на лично мнение.

А вие какво мислите за тази странна мода? Бихте ли си купили подобно нещо? Споделете с нас в коментарите! / jenata.blitz.bg

Коментирай

raz

raz 19.10.2018 11:19

супер секси и възбуждащо е жена с такова бельо ,или панталон!

lina

lina 19.10.2018 11:31

Стегни Дупето Без Упражнения !Лесно и Бързо поддържане на теглото за мързеливки http://bit.ly/2EJ30d5

Жоро секса

Жоро секса 19.10.2018 12:51

Скоро ше почнат да се чукат и по улиците , не че сега не го правят ама се крият. ай честито.

Ко ко

Ко ко 19.10.2018 20:37

Камилска СТЪПКА ? Ей .. Ми добре... простотии , ма за простата паплач тва е хита ....

жена

жена 19.10.2018 20:47

На това му казваха мъжете(сложила е две кифли в гащите)...хаха

бай Хой

бай Хой 20.10.2018 11:31

Азиатките не се епилират,особено китайките-рошави са като мечки и вълната им закрива всякакъв релеф на путараната.Затова си поръчват и такива гащи!