logo

Бивш служител на Елизабет II разкри пикантна тайна относно гардероба й

Бивш служител на Елизабет II разкри пикантна тайна относно гардероба й

Личният стилист на кралицата всяка сутрин прави снимки на две версии на тоалета за следващия ден и прикачва към тях парчета плат

Бивш служител на кралското семейство на Великобритания, по-специално на принцеса Даяна, разкри тайната на подбора на тоалети на Елизабет II. Думите му бяха публикувани от The Sun.

Как да скриете тази ужасяваща гледка от дупето ви СНИМКИ

Оказа се, че британската кралица не съхранява дрехи в гардероба в стаята си, а на последния етаж на двореца. Според слугата Пол Бъръл нейният личен стилист всяка сутрин прави снимки на две версии на тоалета за следващия ден и прикачва към тях парчета плат, от които са изработени костюмите.

Никога не сте виждали подобни сутиени и едва ли ще познаете предназначението им (ГАЛЕРИЯ)

По този начин Елизабет II може да разбере от каква тъкан са ушити нещата: коприна, памук или вълна, и да прецени кое й подхожда най-добре в определения ден.

Когато кралицата избира подходящо облекло, слугата го спуска от последния етаж на двореца. "Тя никога не вижда гардероба си с всички неща вътре", каза Бърел.

Новите "ангели" на Victoria's Secret са още по-ярки и още по-различни (ГАЛЕРИЯ)

През ноември 2019 г. Елизабет II отказва да носи дрехи от естествена кожа. Главният й дизайнер Анджела Кели каза, че е започнала да носи изделия от изкуствена кожа в студения сезон още през 2019 година. Причините за решението на кралицата обаче не се уточняват./jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

лико

лико 10.06.2020 15:24

а гащите на Лиз от какво са

Дида

Дида 10.06.2020 17:57

Не носиестествена кожа,защото е станала природозащитничка,като умна жена!Ное супер елегантна,направо манекенка!