logo

Чудни трикове как да свалите килограми за секунди! (СНИМКИ)

Чудни трикове как да свалите килограми за секунди! (СНИМКИ)

Докато скролвате из "Инстаграм" и другите социални мрежи може силно да се депресирате. Причината е, че започвате да се сравнявате с многото фитнес модели и перфектните им тела на снимките, които ви изкачат из интернет.

Сега обаче някои блогърки и модели се решиха на голяма крачка Те показаха снимки, на които се вижда, че далеч не са толкова идеални, колкото изглеждат на някои от кадрите в мрежата.

Множество дами публикуваха снимки преди и след трансформациите, които са претърпели с цел да мотивират и останалите жени, които ги следват, да последват примера им. Тези снимки обаче показват и още нещо - колко важна е светлината, ъгълът на снимката и правилната поза. Те имат наистина решаваща роля за самият кадър. Е, може да се поучите от следващите кадри:

 

Коментирай

Гоб

Гоб 11.10.2018 22:18

гнуснта феминистка от главната снимка е самопризната звездичка в инстаграм , пишман блогърка само си е глътнала корема. те тези са експерти в зрителната манипулация чрез ъглово специфичен изглед, изпъната поза и прочие. гадни напудрени егоцентрички ,жадни за внимание!

Хардлайн

Хардлайн 12.10.2018 13:39

Гледай едно сране какви чудеса прави