Цветове на 2024: 5 нюанса, които седят скъпо и луксозно и ще ви направят иконата на пролетта СНИМКИ

Цветове на 2024: 5 нюанса, които седят скъпо и луксозно и ще ви направят иконата на пролетта СНИМКИ

Разредете гардероба си с няколко нови вещи в най-актуалната и весела палитра, която ще ви направи тренди през новия сезон

Всеки сезон модата ни диктува нови правила. За да сте винаги в тенденция, е важно не само да разбирате актуалните стилове, но и да знаете какви цветове са популярни в момента.

Предлагаме ви спешно да попълните съществуващите пропуски и да проучите как изглеждат нюансите, без които не можете тази пролет.

Нежна праскова

В тенденцията все още са благородни и ненатрапчиви решения, които са удобни за комбиниране с други цветове. През пролетния сезон на 2024 г. един от фаворитите беше „деликатната праскова“, напомняща за предстоящото приближаване на топлината и слънцето.

От една страна, това е оптимистичен и визуално приятен нюанс, от друга страна, той се отличава с елегантност и специален чар.

Тези обувки ще са хит през пролетта на 2024 г.

Предимството на „нежната праскова“ е нейната универсалност. Подхожда на брюнетки, жени с кафяви коси, блондинки и червенокоси - всеки може да го носи без изключение.

Дълбоко алено

Ако не се страхувате от нотки на „здравословна агресивност“ и демонстрирате своята привлекателност, не забравяйте да обърнете внимание на наситения ален нюанс. Цветът е ефектен и смел, особено когато става въпрос за връхни дрехи – палта или олекотени пухени якета.

По-добре е да комбинирате този силен и независим тон с по-неутрални и спокойни - сиво, черно, бяло.

Прашно зелено

През пролетта на 2024 г. препоръчваме да не пренебрегвате интересен и сложен нюанс на зеленото. Прашното зелено е вариант на каки, ​​преминаващ в по-наситен нюанс.

6 модерни неща, които всички парижанки носят през зимата СНИМКИ

vЦветът стои интересно в total look, а също и ако харесвате елегантни бизнес костюми. 

Цялата палитра от бяло

Мислите ли, че има само един бял цвят? Ако "да", то грешите! Палитрата има достатъчно различни нюанси: екрю, слонова кост, млечен цвят. През пролетта на 2024 г. модата не може без светлите цветове. Да, белият цвят не може да се нарече удобен за ежедневни тоалети поради непрактичността си, но просто трябва да го поставите в празничен ансамбъл през топлия сезон.

Сочно жълто

Жълтото е олицетворение на пролетта и мощен антистрес в периода, когато зимата окончателно губи почвата си, но по някаква причина все още искате да бъдете малко тъжни. Просто включете наситено жълто в гардероба си и блусът ще изчезне за нула време.

Моля, обърнете внимание: тонът трябва да е наситен, но не неонов, тъй като вече не е в тенденцията. Можете да комбинирате нюанса с лилаво, червено и зелено, или със сиво, бяло и синьо – за по-спокойна и небрежна визия.

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки

 

Коментирай