logo

Ексцентрични булки разбиха на пух и прах традициите и ошашавиха всички със скандалните си рокли (ВИДЕО)

Ексцентрични булки разбиха на пух и прах традициите и ошашавиха всички със скандалните си рокли (ВИДЕО)

За повечето бъдещи булки намирането на перфектната приказна рокля е най-голямата грижа, когато става дума за планирането на тяхната сватба. Но за някои ексцентрични булки и сватбени дизайнери, големият ден е възможност да се разбият правилата и да се покажат смели и често напълно безумни модели, които няма как да останат незабелязани и незапомнени от гостите на сватбата.

Каналът Скандално  показва някои от най-странните сватбени рокли в света, които доказват, че за някои жени вие никога няма да изглеждате странно.

Идеалната сватбена рокля за всяка зодия (СНИМКИ)

Австралийски моден дизайнер направи булчинска рокля от презервативи, която според него е призив за по-безопасен секс. Но местната общност бе скандализирана от латексовото творение и поиска роклята да бъде махната от витрината на магазина. Някои булки по света обаче намериха тази идея за оригинална, забавна и практична.

Стотици хора си изпатиха жестоко заради полудялата Сандра, която си организира пет сватби, смени 13 рокли и пръсна 70 бона


В други случаи се показва повече плът от колкото плат. За мнозина воалът е важна част от булчинската рокля, но за някои булки явно той е основната част от тоалета. За най-смелите не е нужен и воал – бикини, сутиен, жартиер и венец в косите, са достатъчни за да стигнат до олтара.

Най-щурите сватбени рокли на звездите - Памела в оскъден бански, Селин Дион в злато, а Анджелина... (СНИМКИ)

В други случаи роклите си изглеждат прилично, от бюста надолу, но когато видите какво е решението в зоната на гърдите, онемявате от изненада. Положението е взривоопасно.

Коментирай