logo

Интересно! Какви дрехи носят момичетата астронавти и колко често ги сменят (СНИМКИ)

Интересно! Какви дрехи носят момичетата астронавти и колко често ги сменят (СНИМКИ)

Тъй като е скъпо да се правят доставки до космоса, а на борда на космическата станция няма пералня, за да се пести вода, екипажът не сменя дрехите си толкова често, колкото хората на Земята

Жените астронавти носят различни дрехи за всички аспекти на космическия полет. Независимо дали се подготвят за излитане, работа в космическата станция, работа в космоса или приземяване обратно на Земята, астронавтите носят подходящо облекло за комфорт и защита.

Трагедия: Тези прочути моделки искаха да са слаби и умряха от анорексия твърде млади (ГАЛЕРИЯ)

Облекло за космическа станция

Женсите астронавти носят панталони или къси панталони, в зависимост от това какво правят на борда, и от температурата в космическия кораб. Те също така имат възможност да носят ризи с дълги или къси ръкави, както и пуловери.

Жени астронавти носят къси панталони и тениски по време на тренировките. Панталоните, които носят, са покрити с много джобове.

Новите "ангели" на Victoria's Secret са още по-ярки и още по-различни (ГАЛЕРИЯ)

Те избират ризи, къси и дълги панталони няколко месеца преди излитането им в космоса. Всъщност дрехите им често пристигат в космическата станция по-рано, отколкото чрез системата за доставки Progress  или космическата совалка.

Астронавтите имат възможност да поръчат две версии на руски гащеризони - тежки или леки - за работа на борда на космическата станция.

Никога не сте виждали подобни сутиени и едва ли ще познаете предназначението им (ГАЛЕРИЯ)

Тъй като е скъпо да се правят доставки до космоса, а на борда на космическата станция няма пералня, за да се пести вода, екипажът не сменя дрехите си толкова често, колкото хората на Земята.

Средно членовете на екипажа получават по един чифт къси панталони и тениска на всеки три дни. Бельото и чорапите се сменят всеки ден.

Всеки член на екипажа получава чифт обувки за бягане и един чифт обувки за носене./jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

Коментирай

Asesino

Asesino 09.06.2019 11:05

А какво носи Ивчето Крачунов, когато посещава бай си Ганя Борисов, бе, близалки? Бикините на баща си?

И като няма пералня на борда,

И като няма пералня на борда, 09.06.2019 12:14

....къде отиват мръсното бельо и дрехи ? От друга страна все си мисля,че 98% от хората на Земята сменят дрехите си даллеч по-рядко,отколкото космонавтите.

lek

lek 09.06.2019 17:15

На „дебелата" в България се гледа като на „нещо" лишено от сексапил.Ако искаш да отслабнеш и търсиш начин как да спреш похапването- това определено е за теб- няма диети,няма хапчета ,няма досадни упражнения http://bit.ly/2p1tJi2