logo

Ирина Шейк показа страхотно тяло след раждането в разголена фотосесия

Ирина Шейк показа страхотно тяло след раждането в разголена фотосесия

За първи път от доста дълго време насам Ирина Шейк участва в проект, заради който трябваше да хвърли дрехите си и да се разголи. Това тя стори за бляскавото списание VMagazine. Брюнетката показа отлична физическа форма, опровергавайки всички слухове, че след раждането тялото й вече не е това, което е било преди.

Ирина Шейк стана майка през март миналата година. Бащата на бебето е известния холивудски артист и режисьор Брадли Купър. Той направи истински фурор с филма си „Роди се звезда“, който оглави всички класации. Лентата бе с участието на Лейди Гага и обра овациите на десетки критици.

Щерката на Ирина Шейк и Брадли се казва Лея де Сиен.

Зад обектива по време на фотосесията застана Карин Бакоф. Кадрите на Шейк за ослепителни. Тя доказва, че все още владее всяка една мъжка фантазия.

Брюнетката е хвърлила всички дрехи, за да остане по черен и елегантен бански, а около слабата й талия е преметнато сребърно бижу./jenata.blitz.bg

Коментирай

милка

милка 15.11.2018 20:59

това е най-мощният естествен препарат за изгаряне на мазнините, който е известен в света!Но внимавайте с дозировката.Не повече от 3 впръсквания на ден Резултатът е просто супер, не мога да изчакам за да видя, каква ще съм след 4 седмици.http://bit.ly/2kqNpXz

КриКри

КриКри 15.11.2018 23:12

Милке, ти крава ли си МА?

KimerDum

KimerDum 04.02.2019 11:15

Interested in hardrock? How about Kiss band? The band is on a tour in 2019 all across the US. Visit [url=http://kisstourdates.com]KISS Tickets Oakland[/url] to know more about KISS tour dates in 2019.