logo

Искате да приличате на Кейт Мидълтън? Вижте какви пари хвърля за тоалети херцогинята (СНИМКИ)

Искате да приличате на Кейт Мидълтън? Вижте какви пари хвърля за тоалети херцогинята (СНИМКИ)

Кейт Мидълтън е известна със своя безупречен вкус и стил. Нейните дрехи винаги са внимателно подбрани, за да подхождат на мястото и събитието, на което присъства, предава "Дарик".

През последната година херцогинята на Кеймбридж не е изневерила на добрия си усет за хубави дрехи, независимо дали става въпрос за спортни и ежедневни облекла или за по-скъпи дизайнерски и елегантни тоалети. Истината е, че тайната ѝ не е в скъпите дрехи и бижута, а в умението да съчетава тоалетите си, така че да използва максимално гардероба си.

Все пак ви представяме най-скъпите тоалети, които херцогинята на Кеймбридж облече през 2017 година:

10. Червената рокля на Alexander McQueen, комбинирана със сандали Prada Scalloped - 3 774 долара


На градинско парти в Берлин, по случай рождения ден на кралицата, Кейт събра погледите с червена рокля Alexander McQueen, сандали Prada Scalloped и обеци Simone Rocha Red PVC.

9. Палто Dolce & Gabbana и клъч Emmy London - 4 081 долара


По време на церемония от честването на Remembrance Sunday през ноември 2017 година Кейт се появи с палто Dolce & Gabbana и клъч Emmy London.

8. Рокля на Alexander McQueen и клъч Loeffler Randal - 4 358 долара


На конно състезание през юни 2017 година от програмата на Royal Ascot Кейт се появи с рокля Alexander McQueen, клъч Loeffler Randal.

7. Рокля от Jenny Packham - 4 684 долара


На вечерното телевизионно шоу Royal variety performance през ноември 2017 година Кейт се появи облечена с прелестна синя рокля от Jenny Packham.

6. Рокля и клъч от Jenny Packham - 5 570 долара


На гала вечеря през март 2017 година в Париж Кейт заложи отново на прелестна рокля и клъч от Jenny Packham.

5. Рокля-палто от Emilia Wickstead и обеци Kiki McDonough - 6 022 долара


На официална визита в Люксембург през месец май 2017 година Кейт се появи с рокля-палто от Emilia Wickstead и обеци Kiki McDonough, чиято обща цена бе в размер на 6 022 долара.

4. Рокля на Alexander McQueen и обувки Gianvito Rossi - 6 211 долара


По време на вечерен прием през март 2017 година в Париж, херцогинята се появи с поръчкова черна дълга рокля на Alexander McQueen и обувки Gianvito Rossi.

3. Рокля и клъч от Alexander McQueen - 10 605 долара


На церемонията по връчването на наградите на БАФТА (Британска академия за филмово и телевизионно изкуство) през февруари 2017 година, Кейт заложи на рокля и дамски клъч от Alexander McQueen.

2. Рокля Alexander McQueen - 14 014 долара


На сватбата на сестра си Пипа Мидълтън през месец май 2017 година Кейт се появи с рокля Alexander McQueen, шапка Jane Taylor и обеци Kiki McDonough.

1. Рокля от Chanel - 17 277 долара


През март 2017 в Париж Кейт заложи на тази скъпа комбинация - рокля и дамска чанта от Chanel и обеци Cartier.

Коментирай

XYZ

XYZ 31.07.2018 22:01

Точно "хвърля". По малко дрехи, повече благотворителност щеше да й даде истински блясък. Колко рокли да сложиш на тялото си наведнъж? Тъжен свят.