logo

Искате да сте в крак с модата? Вземете пример от дамите от Манхатън и няма да съжалявате! (СНИМКИ)

Искате да сте в крак с модата? Вземете пример от дамите от Манхатън и няма да съжалявате! (СНИМКИ)

Може и да не сте запознати, но ако преди време за столица на модата се смяташе Милано, днес нещата са много по-различни. Заради Global Language Monitor италианският град трябваше да отстъпи мястото си "под слънцето" на американския мегаполис. 

А главната героиня от телевизионния сериал "Сексът и града" Кари Брадшоу доказа, че най-модерните и стилни жени могат да бъдат забелязани именно по улиците на Ню Йорк.

Предлагаме ви да се разходим заедно из Голямата ябълка и да почерпим модни вдъхновения, гледайки дрехите, които избират американските fashionistas. 

Определено, нюйоркските момичета държат много на гащеризоните. Вариантите са много: някои залагат на гащеризон тип пижама, други - с дължина под колянато, както и, разбира се, на любимия деним. 

летняя уличная мода Нью-Йорка

Ако случайно сте решили да дадете почивка на суитшърта през лятото, американките веднага ще ви посъветват да не прибързвате с решението. Момичетата от САЩ много добре знаят как да съчетават несъчетаемото и са уверени, че и през лятото се срещат по-хладни дни, в които могат да облекат любимата си спортна блуза.  

летняя уличная мода Нью-Йорка

Ако случайно за вас лятото е идеалното време за къси поли, жените в Ню Йорк залагат на по-дълги модели. Разкроените поли с дължина малко над кокалчето изглеждат не само стилно, но и позволяват да се чувствате комфортно, когато навън е адска жега. 

летняя уличная мода Нью-Йорка

Що се отнася до панталоните, тук също най-важен е комфортът. Най-добре приберете моделите по крака за по-хладния период, а през лятото заложете на широки и обемни панталони. Те вече са се наложили в модната индустрия и са заели водеща позиция.  

летняя уличная мода Нью-Йорка

Дамите от Манхатън никога не се страхуват от жегите и са верни на мотото "красотата изисква жертви". Именно поради тази причина, дори и в най-горещия сезон от годината, не пропускат възможността да завършат външния си вид с елегантни боти. 

летняя уличная мода Нью-Йорка

Но не всяка жена е готова да рискува да ходи със затворени обувки в горещините и затова ви предлагаме да се ориентирате към сандалите. Всъщност, американките ходят и с такива обувки, избирайки ярки модели с принт и с дебел ток.

летняя уличная мода Нью-Йорка

В случай, че не обичате сандали, вашето спасение е в гуменките и маратонките - практични, удобни  и много мобилни обувки, които всяка една уважаваща себе си дама трябва да има. /jenata.blitz.bg

летняя уличная мода Нью-Йорка

 

 

Коментирай

ЛИЗА

ЛИЗА 03.09.2018 9:43

Елегантна рокля, панталон , с чанта в ръка и маратонки или гуменки на краката е "супер" съчетание и "красота" !!!!

ееее

ееее 03.09.2018 10:15

На тоя кич мода ли му казвате?