logo

Как да изберем идеалното бельо за новогодишната нощ? 18+

Как да изберем идеалното бельо за новогодишната нощ? 18+

Нищо чудно, че казват, че никой не го вижда, но жената се чувства по-уверена

Перфектната новогодишна визия зависи не само от роклята, но и от правилното бельо. Нищо чудно, че казват, че никой не го вижда, но жената се чувства по-уверена.

„За да стои безупречно избраният тоалет, не трябва да ви притесняват бодливите части на корсажа или видимите шевове на бикините“, пише Мари Клер.

Бельото от сатен е романтичен и стилен комплект, изработен от приятна за тялото материя. По-добре е да изберете корсаж без лицева опора: презрамка или бралетка, която може да стане независима част от изображението.

Неизменна класика е дантеленото бельо. Такъв е случаят, когато една жена се чувства по-секси и по-красива. Бельото трябва да е меко и спретнато, а можете да го стилизирате с обемно сако и широки панталони.

Веднага изхвърлете тези 3 дрехи – демоде са!

Рисунки или надписи могат да бъдат бродирани върху него, но изберете най-празничната опция и я носете като независим елемент, например под разкопчана риза или сако. Такъв корсаж трябва да бъде с меки чашки без push-up.

Също така една от тенденциите е мрежестото бельо. Неговата характеристика е минимализмът, който не позволява излишен декор и шарки. Изберете цветовете, които ви подхождат.

Безшевното бельо е идеално за тези, които ще празнуват Нова година в копринена или тясна рокля. Тя ще остане невидима и няма да причини дискомфорт.  /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки