logo

Как да откриете перфектния бански за пищни форми

Как да откриете перфектния бански за пищни форми

Малко по малко лятото пристъпва към нас. Скоро трескавото търсене на перфектните бански костюми ще започне.

Тъй като дамите с пищни форми имат нужда от по-стабилна опора, когато става въпрос за бански и бельо, решихме да ви дадем няколко съвета, за това как да откриете модели, които няма да ви изоставят на плажа и ще ви бъдат напълно удобни.

Опора за пищния бюст

Въпреки че почти всяка дама мечтае за големи гърди, то само жените, които са надарени с пищен бюст знаят колко трудно е да се открие правилния сутиен или дамски бански, който ще запази бюста на мястото му, ще му даде опора и ще отпусне болките в гърба и раменете.

Чашките са от съществено значение за подръжката на гърдите. Ако сте от притежателките на пищни гърди, ви съветваме да заложите на бански, който има класически чашки и банели, точно като на сутиен. Те ще гарантират нужната опора на бюста ви и ще го задържат на място дори при най-големите морски вълни. Чашките с Т-образна кройка са чудесен избор, защото имат допълнителни вертикални шевове точно по средата. Тези вертикални шевове гарантират, че чашките ще запазят формата си и ще подкрепят бюста, дори ако носите чашка „H”. Ако не обичате бански, които наподобяват сутиен, то по магазините ще откриете и много модели цели бански със скрити пришити банели и чашки, които не се открояват по никакъв начин.

Презрамките са друг важен фактор, когато става въпрос за поддръжката на големите гърди. Въпреки че, не презрамките, а обиколката на банския поема тежестта на гърдите, то те трябва да ви бъдат абсолютно комфортни. Затова ви съветваме да изберете бански не с тънки, а с дебели презрамки, които няма да прерязват раменете ви.

Закопчаването на банския също е от съществено значение за опората на гърдите. Дамите с много големи гърди, ще се чувстват по-удобно в горнище на бански с катарама, а не с връзки, които лесно могат да се разхлабят.

Прикриване на корема, талията и ханша

Едни от най-често срещаните проблемни зони са корема, талията и ханша. Много жени търсят начини да прикрият тези части от тялото си. Plus size дамите имат нужда от долнище или цял бански, на които да разчитат не само от естетическа гледна точка. Понякога корема и ханша имат нужда просто от опора, за да се чувстваме удобно.

Съветваме ви да заложите на долнище на бански с висока талия, което да прикрие коремчето и да даде опора на кръста. Повечето дами предпочитат класически долнища без връзки, тъй като връзките могат да се развържат по всяко време и не са толкова надеждни. Можете да изберете и долнище с висока талия и с пристягащи връзки отстрани, които ще ви помогнат да регулирате дебелината на обиколката на бикините. Ако наистина желаете да прикриете целия си ханш, то можете да изберете долнище тип боксерки.

Търсите цял бански? Когато избирате цял бански, който ще прикрие почти целия торс, ви съветваме да изберете модел за пищни форми, който има допълнителен вертикален шеф на гърба. Тези кройки бански са страхотни, защото придават допълнителна здравина на банския костюм, което ще ви дари с увереност при всяко движение на плажа и край басейна.

Визуално и буквално вталяване

Нека си признаем. Всяка от нас мечтае да се втали с поне един размер. И ако сте от дамите, които не обичат диетите и не изпадат в паника преди летния сезон, то на помощ идват стягащите бански. Най-комфортни и ефикасни са целите бански, със стягаща зона около корема и ханша. Те леко прибират фигурата и ви отслабват оптически, без да са дискомфортни. Ще откриете и много модели долнища с висока пристягаща талия. Те също са подходящи за леко прибиране на талията и корема.

Ако не желаете да използвате бански със стягащи свойства, то ви съветваме просто да заложите на тъмна долна част на банския, която вталява визуално.

Удобни и красиви бански за пищни форми ще откриете в онлайн магазина на Astratex.bg.