logo

Как да се облечете през лятото? Страхотни идеи за всеки ден (СНИМКИ)

Как да се облечете през лятото? Страхотни идеи за всеки ден (СНИМКИ)

Наоколо всичко показва, че лятото е много близо – даже вече е тук. Всяка жена очаква този момент с нетърпение. Изгаряме от желание да отворим летния гардероб и да заживеем в една истинска феерия.

Одитът на гардероба отдавна е извършен. Идва обаче вечният проблем на всяка жена: „Какво да облека?”. Безспорно всяка дама иска всеки ден да блести в нова и страхотна визия.

Е, сега ние дамите от jenata.blitz.bg ще ви помогнем със страхотни идеи как да изглеждате зашеметяващо всеки ден.

Трябва обаче да отбележим, че все пак времето е леко коварно – сутрин е страхотно, горещо е следобед, а силен дъжд се излива вечерта. Времето може постоянно да се променя. От една страна, вече сме свикнали с такива условия, от друга - е ясно, че сега се приближаваме към топлия сезон, така че можете да получите поли, рокли и летни костюми от килера.

Тук обаче трябва да питаме „Има те ли гащеризон в гардероба си?”. Стилистката Криста Тимсе силно препоръчва да си купите един. От дълго време той се смяташе за изключително работно облекло за мъже, но през втората половина на 70-те години се появи и в женския гардероб. И в новия сезон той ще е на мода. Преди всичко - дънкови или гащеризони с изпъкнали панталони.

Ако искате да експериментирате, тогава с много летни рокли и пухкави чехли ще бъдат добрае комбинирани. На пръв поглед това може да изглежда като нещо излишно или смело, но ако го комбинирате правилно, ще получите чудесен образ.

По принцип сега можете да си позволите всичко - ярки цветове, спокойни пастелни цветове, дрехи в каре и какво ли още не. Не се чудете! Експериментирайте!

А ето и предложенията, които ние от jenata.blitz.bg събрахме специално за читателките ни, които искат да бъдат неотразими:

Коментирай