Кари Брадшоу потресе всички! Навлече пижама и тръгна из улиците на Ню Йорк (СНИМКИ)

Кари Брадшоу потресе всички! Навлече пижама и тръгна из улиците на Ню Йорк (СНИМКИ)

Едва ли има жена, която да не знае коя е Сара Джесика Паркър. Е, ако случайно има такава, то ще ви помогнем – това е Кари Брадшоу. А за мъжете (ако още се преструват, че не знаят за коя актриса говорим) това е главната героиня от „Сексът и града”.

Свикнали сме с екстравагантния моден стил на 53-годишната актриса, но тя отново успя да втрещи всички критици.

Не заради друго, но преди дни тя навлече пижама и тръгна из улиците на Ню Йорк. 

53-годишната актриса реши да заложи на летен тоалет в слънчево жълти нюанси от ефирни материи. Тя бе облечена в костюм, който обаче модните критици сравниха с пижама. Панталонът й бе шарено жълт, който си пасваше с блузата й в цветни щампи. 

Но не само това – Кари Брадшоу заложи и на ярко розово, което е сред любимите й. в този цвят бяха обувките й и малката й кокетна чантичка. 

Звездата имаше и златен пръстен, както и големи слънчеви очила, през който кокетно намигваше на фотографите, които я уловиха из улиците на Ню Йорк. 

Важно е да уточним, че актрисата взе участие във фотосесията за италианската марка Intimissimi, с която тя си сътрудничи не за първи път. И този костюм е част от новата колекция на марката.

Очевидно е, че стилът на „пижамата” продължава да е сред модните тенденции, които обаче все още не събират одобрението на модните критици. / jenata.blitz.bg

Коментирай

...

... 26.08.2018 21:04

53 ИЛИ 73?

zuju

zuju 27.08.2018 14:41

баси .. наистина изглежда като 73.. според чичо гугъл е на 52... преждевременно остаряла до неузнаваемост..