logo

Кейт Мидълтън шашна всички, не е за вярване какво облече СНИМКИ

Кейт Мидълтън шашна всички, не е за вярване какво облече СНИМКИ

Принцесата на Уелс реши да се появи в същата рокля като майка си

Ден преди официалното откриване на традиционното градинско изложение в лондонския квартал Челси се проведе представянето му чрез поредица от събития.

Скандалът с полуголите СНИМКИ 18+ на Хайди Клум и 18-г. й щерка се разгаря

Едно от тях беше пикникът, на който около стотина ученици участваха в кампания, посветена на градинарството в училищата.

Тъй като тази изложба се организира от Кралското градинарско дружество, всяка година я посещават и членове на британското кралско семейство. Кейт Мидълтън се появи без предупреждение на пикника и изненада всички с присъствието си.

Хайди Клум лъсна полугола в прозрачна рокля от захарен памук и цепка до… СНИМКИ

Тя разговаря с учениците на различни теми и след това отиде да разгледа градините. За този повод тя избра рокля, в която изглеждаше като красиво цвете, докато се разхождаше из зелените градини.

Това е разпродаден модел от копринена марка, който тя вече е носила няколко пъти. Много романтична рокля в два контрастни нюанса на розовото с класическа кройка.

Закопчава се отпред с дискретни копчета и има подходящ колан от копринен плат, който този път Кейт е завързала на панделка отзад. Предната част на роклята е допълнително декорирана с плисирани детайли.

Кейт я допълни с любимия си модел обувки еспадрили с платформа в бежов нюанс с подписа на популярната испанска марка Castaner.

Изглежда, че Кейт и майка й имат сходен моден вкус, защото това е същият модел рокля, която Карол Мидълтън носеше миналата година на откриването на "Роял Аскот", конно състезание, което се смята за едно от най-престижните британски светски събития. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

Коментирай