logo

Край на драмата! Мъжете най-сетне признаха кой цвят женско бельо ги подлудява

Край на драмата! Мъжете най-сетне признаха кой цвят женско бельо ги подлудява

Цветовете, които се предлагат на пазара, са страшно много и дамите доста често изпитват затруднения в избора си

Бельото може да бъде ежедневно и официално, скромно и много секси, спортно и елегантно... Изборът е огромен, вкусовете - напълно различни, а мъжете, оказва се - доста претенциозни.

Затова и не е изненадващо, че доста често жените изпитват големи затруднения в избора си. А понякога експериментите им водят до различни последици. 

Количеството материал и моделът изобщо нямат значение. Под дрехи можете да носите всичко. Достатъчно е да изберете правилния цвят, който ще развълнува мъжете.

Заложете на това бельо за първа среща и ще го побъркате

Това на пръв поглед може да изглежда просто, но изобщо не е така. Цветовете, които се предлагат на пазара, са страшно много.

И ако все още се чудите на какъв цвят бельо да заложите, за да го впечатлите, днес от jenata.blitz.bg ще сложим край на тази трудна дилема. Преди няколко години бе проведен експеримент по темата и резултат бе меко казано неочакван. 

Ето кои цветове бельо се оказаха най-предпочитани сред представителите на силния пол: 

От корсета до бикините: Революционните промени, които претърпя бельото през XX век (СНИМКИ)

На последно място в рейтинга се оказва зеленият цвят и в това няма нищо учудващо. Зеленото никога не се е смятало за секси. Малко вероятно е някой да го хареса, а и на пръв поглед то създава асоциация за нещо мухлясало. Освен това не отива на нито един цвят кожа! 

Кафявото също не е сред предпочитаните от господата цветове. То е елегантно, но не и провокативно. Цветът се свързва с природата, но неговите нюанси рядко се използват в модата, особено когато става дума за бельо. 

С такова бельо и най-плахата дама ще се превърне в секс богиня! (СНИМКИ 18+)

Виолетовото е модерен цвят, изглежда свежо и се асоциира с будоар. Но се оказва, че на мъжете този цвят също не им допада особено, защото не обичат половинчати неща. Те предпочитат малко по-различни нюанси.

Розовият цвят е изключително женствен. И може би точно в това е проблемът. Розовото бельо подхожда много повече на малко момиче, отколкото на зряла жена. За господата този нюанс е твърде сладък и малко наивен.

Революция в дамското бельо - те имат ли нещо там?! (СНИМКИ)

Червеното е номер едно, когато става дума за секси бельо. Но, от друга страна, на мъжете този цвят явно им е писнал, защото го подреждат на далечното пето място. 

На пръв поглед сивото не привлича с нищо. Мъжете обаче го харесват страшно много. Най-вече, защото е свързан със свободата и активния начин на живот (все пак класическите спортни панталони са изработени от сив памук).

Малко жени обичат синьо бельо. Мъжете обаче асоциират този свят с изисканост и разкош. Може би си струва да се сдобиете с поне един комплект в този цвят. Все пак е на трето място в предпочитанията на господата. 

Нито един мъж не може да устои на жена с такова бельо

Черното е абсолютна класика. Всяка дама трябва да има в гардероба си поне една къса черна рокля. Както и поне един комплект бельо в същия цвят, защото мъжете го харесват много. 

Първото място в класацията е за бялото бельо. То се асоциира с невинността и чистотата. Подхожда на всеки цвят кожа и винаги изглежда празнично! /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай