logo

Малък детайл в сватбената рокля без малко да прецака визията на руската Пепеляшка СНИМКА

Малък детайл в сватбената рокля без малко да прецака визията на руската Пепеляшка СНИМКА

Наталия Водянова заложи на традиционното бяло и тоалетът й от колекцията Ulyana Sergeenko Couture изглеждаше умерено тържествен и елегантен

На 19 септември тази година руският супермодел Наталия Водянова се омъжи за  френския бизнесмен и изпълнителен директор на "Берлути" Антоан Арно.

Младоженците решиха да се откажат от пищна церемония. Може би и затова невестата предпочете скромен тоалет без кринолин, воали и други традиционни детайли. Единствено цветът на роклята подсказваше за какво събитие става въпрос. 

Наталия заложи на традиционното бяло. Роклята от колекцията Ulyana Sergeenko Couture изглеждаше умерено тържествена и елегантна.

Разголена булка потресе мрежата СНИМКА 18+

Въпреки че кройката й бе в духа на 70-те и навяваше ретро спомени, булката успя да ги задържи на адекватно ниво с помощта на модерната си прическа. Тя се отказа от сложния стайлинг, който незабавно би й добавил няколко годинки отгоре. И остави косата си разпусната и леко рошава. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

OUI!

Публикация, споделена от Natalia Vodianova (@natasupernova) на

Точно по този начин успя да неутрализира негативното влияние на един малък елемент от сватбения си тоалет - яката. Като цяло тя изглежда много сладко, но изобщо не подхожда на линиите на лицето на руската Пепеляшка. 

Потрес без край! Сватбената рокля на тази булка втрещи мрежата СНИМКА

Според системата на Ларсън, във външността на Водянова има Natural, който изисква плавна и мека линия при оформянето на портретната зона.

Обемната кройка в горната част на роклята и свободните ръкави се вписват перфектно в препоръките, но не би трябвало да правят лицето й да изглежда по-малко. 

За щастие, Наталия знае много добре как да се измъкне от ситуацията и с помощта на прическата даде необходимата плавна линия.

Булка само по бански със сребрист воал показа Chanel в Париж (СНИМКИ/ВИДЕО)

Има само една малко препятствие: някои хора биха си помислили, че разрошената коса не е най-добрият избор за такъв повод. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай