logo

Маргарет си купи рокля, която я превърна в истинска интернет звезда (СНИМКИ)

Маргарет си купи рокля, която я превърна в истинска интернет звезда (СНИМКИ)

53-годишната жена реши, че иска нещо шантаво и различно, но крайният резултат направо я стъписа

Всеки – без значение мъж или жена, иска да има хубави дрехи и винаги да е с актуално облекло. Именно затова мнозина от нас посещават магазините – за да са неотразими и в крак с модата.

Жени се съблякоха полуголи, за да имитират Джей Ло! Гледката е шокираща (СНИМКИ)

Разбира се пазаруването като че ли е по-присъщо на жените. Често пъти обаче в стремежа си да изглеждат красиви и добре облечени те допускат много, много сериозни грешки.

Именно в такава нелепа ситуация е попаднала и Марггарет. 53-годишната жена има собствен Instagram канал със стотици потребители. Там тя качва дрехите, които наскоро си е купила и се хвали с това как изглежда.

Да, но последната й покупка бе толкова необичайно странна, че я превърна в истинска интернет звезда.

Героинята на нашата история е 53-годишна американска, която като всяка нормална жена посетила местния мол. В един от бутиците тя видяла супер странна зелена рокля на ресни. Без да се замисли я купила, но щом се прибрала и я облякла отново изгубила ума и дума от… смях.

Битка на деколтетата: Куп звездни дами развяха цици без капка срам (СНИМКИ 18+)

„Приличам на четка от някоя автомивка. Не мога да спра да се смея докато се гледам в огледалото”, написала Маргарет над снимките, на които се е щракнала със странната зелена рокля. 

И да, мнозина потребители действително са на мнение, че изглежда супер зле и нелепо в този тоалет, но въпреки това фотосите й трескаво се споделят из интернет пространство, което пък я превърна в истинска звезда.

Вие какво мислите за странния тоалет на Маргарет? Споделете с нас в коментарите! / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

taka e

taka e 04.05.2019 18:26

След раждането качих 30 килограма, а съпругът ми за малко да ме напусне, но открих най-лесния и бърз начин да отслабна, за да не качвам повече килограми https://bit.ly/2X7IWdc

т554

т554 12.05.2019 0:24

Трябват ти пари ? Опитай късмета си тук !Нон стоп печалби !Нужен е минимален депозит от 10 евро!Забавление за пичове ! https://bit.ly/2vGdh7g