logo

Мелания Тръмп взриви феновете си в мрежата с ефектно "завръщане" (СНИМКА)

Мелания Тръмп взриви феновете си в мрежата с ефектно "завръщане" (СНИМКА)

От началото на 2019 година първата дама на САЩ Мелания Тръмп не се беше появявала в социалните мрежи. Това накара злите езици веднага да започнат да шушукат, че се е покрила заради неуспешна пластична операция и че отново се е скарала със съпруга си Доналд Тръмп. 

Може би за да затвори устите на зложелателите си, Мелания реши най-сетне да напомни за себе си с пост в Инстаграм и постна на стената си в социалната мрежа снимка от Белия дом. 

"Работата ни в Източното крило в сферата на сигурността, борбата срещу злоупотребата с опиати и грижите за благосъстоянието на децата по целия свят продължава и през 2019 година! #ВеВest", гласи текстът към кадъра.

Тайната на Мелания Тръмп е разгадана! Първата дама на САЩ изглежда винаги безупречно благодарение на... (СНИМКИ)

Първата дама на САЩ е известна с изискания си вкус към дрехите. Ето защо всяка нейна поява става повод за големи публични дискусии. 

На снимката, която Мелания публикува в Инстаграм, тя позира в стилен черен панталон и поло в същия цвят, а върху крехките си рамене е наметнала палто в снежнобял цвят. Тази комбинация от цветове е сред любимите й.

Бунтарката Мелания смело погази новогодишните традиции! Първата дама на САЩ взриви мрежата с... (СНИМКИ)

Обувките й са на висок ток, а на лицето си има големи черни очила.  

Последователите й побързаха да определят завръщането й като „революцията на стила” и засипаха кадъра с лайкове и хвалебствени коментари.

Мелания Тръмп взриви мрежата, всички онемяха заради палавия й тоалет (СНИМКИ)

Всички са категорични, че Мелания изглежда безупречно, както винаги. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

Коментирай

ГОСТ

ГОСТ 30.01.2019 13:43

НИКОЙ НЕ Е ОНЕМЯЛЛ, СЛОЖИЛА ЕДИН ЧЕРЕН ПАНТАЛОН И КАКВО ТОЛКОВА ВПЕЧАТЛЯВАЩО ИМАЛО, ЕЙЙЙЙЙЙЙЙЙ МАЛОУМЕН НАРОДДДДДДДДД, ПРЕСТАНЕТЕ ДА ПРЕСИЛВАТЕ НЕЩАТАААААА, НАЙ ОБИКНОВЕНА СЕЛЯНКА Е