logo

Моден експерт посочи какво трябва да изхвърлите от гардероба си незабавно

Моден експерт посочи какво трябва да изхвърлите от гардероба си незабавно

Моден блогър назова от кои дрехи в гардероба си трябва да се отървете. Авторът на публикацията заяви, че ревизира гардероба си поне четири пъти в годината преди всеки нов сезон, а също така и когато желае да почисти къщата от ненужни вещи.

Според нея, за да се „наредят нещата в живота“, на първо място е необходимо да се анализират стари дрехи, аксесоари и обувки.

Според материала първи се изхвърлят т. нар. „Двегодишни вещи“ - гардеробни предмети, които се съхраняват в килера от няколко години. Отбелязва се, че е необходимо да се отървете от тях, тъй като те осеяват пространството. В допълнение, обикновено такива дрехи са трудни за комбиниране с други елементи от новия ви гардероб.

42-годишна майка изглежда като гадже на сина си (СНИМКИ)

Освен това блогърът съветва да се изхвърлят неща, които са по-големи или по-малки с няколко размера. Според нея, докато собственичката на такива дрехи достигне идеалната за нея фигура, тя вече ще излезе от мода или ще спре да я харесва.

„Колкото и да ми подхождат розовите волани, отвътре се чувствам пораснала жена и искам да нося минималистични рокли, структурирани якета и каки“, обясни тя.

Известно е, че блогърът продава всички стари неща в онлайн търговците на ниски цени или ги рециклира, което е една добра идея и за вас./ jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

Коментирай