logo

Моден гаф! Как не се носи прозрачна рокля - тази СНИМКА ще ви шокира!

Моден гаф! Как не се носи прозрачна рокля - тази СНИМКА ще ви шокира!

Все повече звезди се появяват на червения килим и на различни събития с прозрачни рокли. Много от тях стават все по-дръзки в избора си на дрехи, когато се появяват публично.

Някои от тях обаче правят фрапиращи грешки, слагайки скандално бельо, което прави ефекта от красотата на даден модел просто комичен.

Точно това се случва и с героинята на нашия материал. Обърнете внимание на вида й и никога не допускайте нейната скандална и фрапантна грешка.

От jenata.blitz.bg честичко ви показваме различни модни гафове. Преди дни ви разкрихме за 6 доста конфузни ситуации, при които най-милото на звездите е лъснало пред обективите. Разказахме ви и за революцията в дамското бельо – има нещо, ала няма нищо.

Преди няколко години едно известно английско списание организира парти. Големите звезди на вечерта бяха рапърът Tyga и Деми Роуз. При избора на облекло обаче тя реши да заложи на прозрачна рокля. Тя бе в цвят бордо, а под нея Деми бе заложила на сребърни прашки, които толкова привличаха вниманието, сякаш са диамантени обеци върху ушите й.

Деми бе покрила гърдите си със лепенки в розов цвят.

Сигурни сме, че ще се съгласите, че видът й е грозен и вулгарен. Единственото нещо, на което си струва да се обърне внимание и то положително са обувките на звездата.

Колкото и да не ни се иска обаче сребристите бикини и розовите лепенки на зърната определено приковаха вниманието много повече отколкото самата рокля./jenata.blitz.bg