Модни експерти: Изхвърлете тези неща от гардероба си! Веднага!

Модни експерти: Изхвърлете тези неща от гардероба си! Веднага!

Дори и да се грижите и да съхранявате правилно одеждите си, то рано или късно „животът“ им изтича

Пролетта наближава, а с нея и желанието да ни се случат нови неща, че и самите ние да сме „нови“ хора. Разбира се най-лесният начин да се променим е да актуализираме гардероба си.

Но преди да щурмувате магазина, трябва първо да разберете от какви неща трябва да се отървете от гардероба си. Стилистите, до които от jenata.blitz.bg се допитахме, съставиха за вас малък наръчник за неща, които определено нямат място на рафтовете ви.

Ето и какво съдържа той:

Предмети, които сте купили преди повече от пет години
Колкото и да обичате пуловер или блуза, които висят в гардероба ви от години, за всичко има срок на годност. 

Веднага изхвърлете тези 3 дрехи – демоде са!

Малко вероятно е вашата любима блуза да запази оригиналната си форма и да не е имало време да се превърне в чувал. Чувствайте се свободни да хвърлите тези дрехи в боклука. 

Между другото, същото важи и за неща, които не сте носили дълго време - определено няма да ги облечете, което означава, че те имат място в кофата за боклук.

Неща, които не могат да бъдат възстановени
Малко вероятно е някой да вдигне ръка да изхвърли скъпо яке, което има няколко петна по него - химическо чистене на помощ. Но нещата, на които са се разкъсали шевовете, изгубили са безвъзвратно цвета си, паднали са декоративни детайли и т.н., всички те нямат място на вашите рафтове. 

Няма нужда да мислите, че ще ги поправите за всеки случай. Не! Те ще лежат на рафта в неприлична форма. Изхвърлете без съжаление.

Изхвърлете тези дрехи – демоде са! По-добре заложете на…

Бельо, което не трябва да се показва 
Изпраните сутиени и другото бельо, както и чорапогащи, чорапогащи и чорапи не трябва да се показват на хората. Дупки, висящи конци, „стрели“ върху чорапогащи - всичко това е знак, че нещото вече не е подходящо за вас да го носите. 

Дори ако правилно се грижите за сутиен, рано или късно този елемент от женския гардероб става неизползваем, което означава, че не е необходимо да го подгъвате и перете, а просто да го изхвърлите. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Кокона

Кокона 27.01.2023 10:58

Да така е! Съгласна съм! Ама като ни се сведе и нямаме

Муле

Муле 28.01.2023 0:43

Ша ви еба статията шибана, с кво ш си купя нови, кат няма денги

Бърджес

Бърджес 28.01.2023 7:43

Муле, ти ми напомни за "Портокал с часовников механизъм". Тя статията e за хора с money. Те си хвърлят колите, старите дрехи, престоялите храни, а ние ги купуваме. Що'т "няма деньги"... ;)