logo

Модни спецове установиха защо ученичките в Япония и Русия носят ултра мини полички (СНИМКИ)

Модни спецове установиха защо ученичките в Япония и Русия носят ултра мини полички (СНИМКИ)

Експерти по тийнейджърска мода след дълги сравнения и анализи са установили защо ученичките в Япония и Русия изпитват непреодолимо влечение към носенето на свръх къси полички. 

Според тях в Япония вече се е установила такава традиция. Показването на оголените крака се смята за нещо нормално. Освен това в японските училища са забранени синтетичните чорапогащници и затова дори през зимата ученичките не носят панталони, а изключително поли. 

Но откъде и откога се е появила тази традиция? Най-вероятно модата на късите полички в японските училища се е появила преди няколко десетки години, смятат експертите. 

Това е станало в средата на 90-те години, а причината е популярността на певицата Аюми Хамасаки - късите полички били нейния фирмен стил. (на снимката долу)

Страшен гаф: Селин Дион си показа "най-милото" в лъскава гола рокля (СНИМКИ 18+)

Японските девойки искали да приличат на нея и започнали да си подгъват полити. Тази мода се е запазила до ден днешен. 

По-рано нямало никакви ограничения. Появили се дори специални коланчета, които позволявали бързо да се подгъне полата и тя да стане максимално къса. 

Сега обаче дължината на ученическите поли все повече се регламентира и в училищата почти не се мяркат девойки в мини. Те скъсяват полите си чрез подгъване на отиване или връщане от училище. 

Прелест! Щерката на Моника Белучи най-сетне се показа и е копие на майка си (ГАЛЕРИЯ)

Независимо от това в Япония отношението към тялото си остава други и в оголените крака не се търси някакъв подтекст, както в други страни и те не се смятат за срамно и предизвикателно действие. Според тамошните стандарти това, което е естествено, не е безобразно (логично).

Присила показа най-сексапилно провокативния бански (СНИМКИ 18+)

Каква е ситуацията в Русия? Тук също изобилства от любителки на късите ученически полички, предимно плътно по тялото.

В доста малко училища е въведена единна униформа, затова цялата отговорност за дължината на полите на ученичките льга или върху ръководството на училището, или върху родителите. 

За разлика от японските девойки, руските не си подгъват полите, а още в началото си купуват възможно най-къси. Другата разлика е, че руските ученички не са въвели модата на ултра мини, подражавайки на някоя звезда.

Най-модерно сега е жените да ходят без сутиен (СНИМКИ 18+)

Затова, според експертите, единственото обяснение, че руските ученички искат да покажат своята привлекателност по възможно най-грабващ окото начин. 

Затова дори в училищата с доста строг правилник мерките срещу този естествен порив се ограничават до словесно порицание от типа на "внимавай да не си изпатиш", а по-крути санкции не се използват.

 

Кога и как да носим шорти така, че да не се изложим! (СНИМКИ)

Но дискусиите на тема дали трябва да е разрешено на ученичките да носят толкова откровени мини полички продължава и в двете страни. А вие на какво мнение сте?/jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Куродръф

Куродръф 15.05.2019 7:21

почти се изпразних

tuptorent

tuptorent 15.05.2019 8:17

Аз направо се изпразних.

Селоооо

Селоооо 15.05.2019 9:36

"...да си подгъват полити..." , подгъни си мозъка, поне да има една гънка в него !

Дони

Дони 15.05.2019 9:53

Ето защо има толкоз гейове

milena

milena 15.05.2019 10:07

След раждането качих 30 килограма, а съпругът ми за малко да ме напусне, но открих най-лесния и бърз начин да отслабна, за да не качвам повече килограми https://bit.ly/2X7IWdc

reee32

reee32 15.05.2019 10:15

С минимален депозит от 10 евро спечелих 3670 евро !Опитай късмета си и ти !https://bit.ly/2vGdh7g

Аврора

Аврора 15.05.2019 11:11

Как да го хареса човек това нещо, като не е красиво?! Нито всички имат красиво оформени крака, та да ги показват толкова натрапчиво! Иначе става ясно, че са готови винаги и навсякъде, с всеки, да!

хаха

хаха 15.05.2019 20:55

Магистралните труженички са по-срамежливи и облечени... Съмнявам се да ходят така на училище :)