logo

Модните блузи, които ще властват през есента на 2018 г. (СНИМКИ)

Модните блузи, които ще властват през есента на 2018 г. (СНИМКИ)

Модата е нещо, което вълнува всяка жена. Всеки един детайл от облеклото е от изключително значение. Сега ние от jenata.blitz.bg решихме да съберем на едно място всички модни блузи, които ще властват през есента на 2018 години.

Сред блузите на 2018 г. има различни стилове: ежедневни, наивни, екзотични и разбира се елегантни. 

Кънтри стил
Днес един от най-модерните стилове за блузи и ризи е кънтри стилът. Така се наричат моделите, които са с по-селски дух. Разбира се, елементите на селските блузи далеч не са за подценяване въпреки името им.

По-простоватото им наименование идва от това, че са направени от по-елементарни тъкани като лен, памук и дантела. Всички те са издържани в небрежен и сладък стил.

Всекидневен деликатен стил
Тук нещата са много прости и хубави, но въпреки простотата те обикновено имат интересен детайл, който дава пикантен акцент. Нежна розова блуза с триъгълно деколте, къси ръкави-крила и - внимание, модерен детайл, блузка, вързана в дъното на възела – всичко това може да се види във всекидневните деликатни модели.

Ярък цвят
Модерни ще са и блузите с големи екзотични цветя. Колкото по-светло, цветно голямо, толкова по-добре. Такъв модел блуза веднага поражда усещането за топло море, лятна топлина, екзотични плодове и почивка, а нали именно това ни липсва през есента. Обърнете внимание на драпираните ръкави - това е хитът на сезона.

Елегантен стил
Такива модели блузи са чудесни за вечерите или офиса. Прост модел без яка и ръкави, където всичко се определя от луксозна драперия, която небрежно се хваща отстрани е идеален избор. И, разбира се, ослепително слънчев цвят. / jenata.blitz.bg
 

 

Коментирай

аман от джендрска

аман от джендрска 01.10.2018 11:11

Мода..тровят хормоните и пускат джендърска мода за да ни напасват .....