logo

Модно правило: Ето как да носите черно-бели дрехи

Модно правило: Ето как да носите черно-бели дрехи

При неправилно комбиниране ще изглеждате като учителки или дори по-зле – като лелки

Няма човек, който да отрече, че черният цвят е истинска класика в жанра. Да, в България в повечето случай го обвързваме с траур, но в света на модата това далече не е така.

Безспорен друг фаворит сред цветовете е белият. На много места по света той се обвързва с непорочност и по традиция – с булката.

Никога не допускайте тези 5 модни грешки – ще изглеждате ужасно!

Но каквото и да си говорим, то двата цвята – черният и белият, са истински класики в жанра. Да, при правилно комбиниране на дрехите в тези цветове всичко е топ! Но ко решите да носите черно-бели дрехи, то задължително трябва да знаете едно златно модно правило.

То разкрива как правилно да комбинирате дрехи в двата противоположни цвята.

„Да, черното и бялото облекло са идеални за почти всеки повод, но знайте, че при неправилното им комбиниране ще изглеждате като строги учителки от миналия век или дори по-зле – като лелки“, казват модните експерти.

„Забравете за строга бяла (копринена) риза, тя трябва да бъде заменена със сатенен вариант или обикновена тениска.

Можете да допълните изображението с прави черни панталони“, препоръчват модните експерти.

По думите им освен това трябва да комбинирате различни материи и текстури. Класическите тъмни памучни панталони могат да бъдат заменени с кожени или копринени.

Важни са и акцентите и аксесоарите. „Можете да допълните строг външен вид с неонова чанта или розови чорапи“, казват стилистите.

„Бялата риза трябва да бъде украсена разредена с интересни елементи. Например, можете да носите красиво черно бельо и спретнато колие под ризата и да разкопчаете малко горните копчета – но не прекалено, така че да се виждат скрити елементи“, съветват модните експерти. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай