logo

Мрежата гърми! Съсипаха от подигравки Меган Маркъл заради нейна рокля, разкриха с колко се е изръсила!

Мрежата гърми! Съсипаха от подигравки Меган Маркъл заради нейна рокля, разкриха с колко се е изръсила!

Най-новият член на кралското семейство, Меган Маркел, взриви интернет пространството с вида си, когато придружи принц Хари на сватба този уикенд. Както jenata.blitz.bg вече писа, венчавката бе на племенницата на принцеса Даяна - Силия Роуз Мккоркуодал, в събота, четири седмици след херцогът и херцогинята на Съсекс сключиха брак. По време на еремонията Меган бе на секунда от грандиозен гаф, от който я спаси самият Хари. 

Наблюдателни англичани вече разкриха с колко се е изръсила Меган за роклята си и дело на кой дизайнер е тя. Въпреки космическата сума, която е дала за нея, коментарите в социалните мрежи по неин адрес са брутални, като някои сравняват облеклото й с халат за баня, гъба за съдове и завивка.

Роклята на Меган струва точно 4 428 евро и е закупена от Оскар де ла Рента - може да видите моделът ТУК!

Един човек, коментирайки облеклото на Маръл от сватбата на Силия, я сравнява със завивка. Предлагаме  ви и още мнения, залели социалните мрежи след появата на херцогинята на Съсекс на събитието.

"Защо Меган винаги сякаш се дави в "екипировката" си?"

"Бих й дал моята гъба за баня, пасва идеално с десена на роклята й"

" Предполагам, че човек не може да бъде безупречен през цялото време."

"Най-малко изглежда много удобно."

"Меган Маркъл се нуждае спешно от стилист. Казах какво казах."

"Стилът й е наред, но дрехите не са подходящи."

В съответствие с темата за вана, друг човек публикува: "И не забравяйте, че цветният халат за баня е твърде голям за вас, но явно не за нея!"

Все пак имаше и няколко положителни коментара за облеклото на херцогинята.

"Харесва ми стилът й."

"Меган Маркъл показва по-мек, цветен женски поглед към сватбата на братовчедите на Хари в синя цветна рокля" "Оскар де ла Рента"."

"О, красиво момиче."

А вие какво мислите?/jenata.blitz.bg

Коментирай

Гостенка

Гостенка 19.06.2018 23:26

Роклята е хубава и изглежда доста добре.Хубави пролетни флорални мотиви, които не са натрапчиви.А такива хора които пишат само простотии и обиждат без причина.Са хора с големи комплекси нямащи какво друго да правят защото само това могат.