Най-лошите прически на Оскарите, никога не правете този гаф

Най-лошите прически на Оскарите, никога не правете този гаф

Всички се питат какво се е случило със стилистите на тези звезди

Най-големите звезди във Холивуд се събраха на пищна церемония в Калифорния по ръчването на 95-тите награди "Оскар" за филмово майсторство. 

Бременната Риана пак развратна и без свян на Оскарите

Както винаги, едно от най-гледаните и следени неща бе не само при кого ще отиде скъпоценната статуетка, но и на каква визия са заложили звездите, които присъстват. 

Зад всяко едно излизане се крие работа на поне няколко души - фризьори, стилисти, дизайнери, гримьори и т.н.

Тази година естествено не мина и без куп модни гафове. Няма как обаче да не отбележим, че няма как да кажем, че са станали на "червения килим", понеже такъв нямаше. Както стана ясно, организаторите са решили да разчупят церемонията и заложиха на такъв от цвят шампански. 

Три дами се отличиха с най-кошмарна прическа и ще бъдат запомнени именно с това на тазгодишната церемония. 

Става въпрос за Никол Кидман, Риана и Анна де Армас.

В случая с Никол Кидман, гримьорът не си е свършил добре работата и е оставил не само торбичките под очите й. Кидмън изглежда крайно уморена и недоспала. Това обаче не е всичко. Явно фризьорът й също й е бил бойкот, тъй че косата й изглеждаше рошава и не добре подредена, което определено не изглеждаше кат търсен ефект.
 

Красавицата Ана де Армас се появи в доста тясна рокля, но стилистът й е пропуснал да се погрижи за дългата й коса. 10 минути след като тя стъпи на пътеката към фотографите, кичурите бяха заплетени и изглеждаха мръсни и спластени.
 

"Наградата" за най-лоша прическа обаче определено отива при бременната Риана. Тя се появи с нещо като кок. Изразяваме се така, защото това на главата й по-скоро приличаше на гнездо, в което няколко вида птици са снасяли, а после са решили да литнат на някъде.
 

Подобна небрежна прическа може да изглежда добре навън, но не и на толкова престижна церемония и подобно връчване на награди. ./jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки

Коментирай

тъй тъй

тъй тъй 13.03.2023 13:21

И трите са перфектни!НЕ ВЗИМАЙТЕ МНЕНИЯ ОТ ПЕДЕРАСТИ!

Гицка

Гицка 14.03.2023 4:15

И на мене ми харесаха!! Аз си помисли че има някакъв нов ужас, а то момичетата са си готини!!!!!!!