Направо е плашещо колко общо имат принцесите Даяна, Кейт и Меган! Тези СНИМКИ го доказват

Направо е плашещо колко общо имат принцесите Даяна, Кейт и Меган! Тези СНИМКИ го доказват

Едва ли има жена, която да не знае коя бе принцеса Даяна. Сигурни сме, че почти няма човек на света, който да не се разстрои, когато преди почти 21 години тя загина трагично. Искрица щастие се появи преди около десетилетие когато се появи прелестната булка на принц Уилям – Кейт Мидълтън. А щастието се утрои преди няколко месеца, когато на кралската сцена се появи и булката на принц Хари – Меган Маркъл.

Падна поредна голяма тайна, свързана с Меган Маркъл и... първия й съпруг! (СНИМКИ/ВИДЕО)

Светът първоначално се влюби в Кей Мидълтън. Тя беше следващата принцеса Даяна. Тя също се сближи с хората, както нейната свекърва преди много години и стана любимката на нацията. Но това продължи седем години, когато се появи най-новото бижу в кралската корона – Меган Маркъл. И продължаваме седем години напред, когато се появи най-новото бижу в кралската корона – Меган Маркъл. Ако досега мислеха, че Кейт е новата Даяна, то с появата на херцогинята на Съсекс, всички тези твърдения станаха на пух и прах и се разпиляха безметежно във въздуха. Защото Меган не просто се превърна в принцесата на народа. Тя дойде от народа! А това е титла, която не може да й бъде дадена или отнета.

10 от тайните за красота и стил на Кейт Мидълтън и Меган Маркъл (СНИМКИ)

И сега няма как да не започнат тройните сравнения – в стила, в маниерите, в прическите, в усмихването, в това как докосват привържениците си, протокол в облеклото и всичко останало.

Паднаха още от тайните за красота на Кейт Мидълтън и Меган Маркъл (СНИМКИ)

Но трябва да отбележим, че индивидуалният стил на всяка прави тоалета изцяло неин. Как всяка има своето излъчване, своя маниер, свое собствено изложение, които я открояват от другите две, въпреки еднаквостта с цвета и койката на дрехата, може да видите в следващите снимки. Със сигурност си заслужава и е интересно. / jenata.blitz.bg

 

Коментирай

ТАЛАСЪМ

ТАЛАСЪМ 03.07.2018 13:49

Мегън е една африканска маймуна и това дори Господ не може да го промени.

T5t

T5t 03.07.2018 14:56

Меган е голямо недоразумение и никога няма да има място за сравнение, Видно е ,че има излъчване на слугиня.

нищо лично

нищо лично 03.07.2018 17:22

Една истинска потомствена аристократка - принцеса Даяна и две простакеси , къде видяхте бижу,особено при последния мелез.

Жужо

Жужо 03.07.2018 22:39

Общото е,че и тримата са мъже!събудедете се!няма време!

неда

неда 04.07.2018 8:47

Къде видяхте прилика? Едната е руса и синеока дъщеря на потомствен аристократ, другата е брююнетка от средната висша класа със семеен бизнес за милиони, третата е мелез-дъщеря на негърка с обица на ухото и се води артистка... Единственот общо между тях е това, че са жени.

Аврора

Аврора 04.07.2018 15:23

Само Даяна е принцесата в тази подборка! Кейт е майка на наследниците на престола и богата жена с нелош вкус, а Меган е слаба американска артистка без вкус, пълно недоразумение!

АЗ62

АЗ62 04.07.2018 15:24

То бива, бива ама такива глупости не бива да се пишат! Как може да сравняваш една руса красива и скромна принцеса с чернокожа вулгарна киноактриса!

Villy

Villy 05.07.2018 9:24

Как може да има изобщо сравнение между Кейт и меган. Разликата при тях е очевадна и то в полза на Кейт. Красива / погледнете косите и носовете им ,тоалетите им,обувките,шапките,държанието им. Едната е принцеса другата е като слугиня.

Ай стига, бе!

Ай стига, бе! 13.01.2019 0:34

Когато аристокрацията допусне простолюдието в дома си, но не като обслужващ персонал, а като част от семейството, винаги се пораждат катаклизми и трусове! Историята знае много примери за това...