logo

Не носете такива модели очила! Модерни са, но всъщност ни обезобразяват ГАЛЕРИЯ

Не носете такива модели очила! Модерни са, но всъщност ни обезобразяват ГАЛЕРИЯ

Край на цветните рамки, които ни превръщат в нелепи лелки, както и на визията тип "строителна маска"

Най-лесно е да спасите очите си от слънчевата светлина, а лицето си от мимически бръчки, като си купите модерни очила. За много момичета това е идеалният начин да изразят себе си.

Никога не сте виждали подобни сутиени и едва ли ще познаете предназначението им (ГАЛЕРИЯ)

Тенденциите се променят, но не всички момичета имат време да ги следват. Стилистката и основателка на школата StyleExpert Марина Гранди анализира най-лошите грешки при избора на очила.

Богато украсена рамка

В момента семплото е на мода. Край на цветните рамки, които ни превръщат в нелепи лелки! Животинският принт, ръбовете, металът, цветята и мънистата са позволени само в един непроницаем детайл. Ако искате да направите рамката по-видима, можете да добавите към нея модерна верига или мъниста.

Съвет на стилиста: лаконичното е перфектната визия, с която винаги ще изглеждате елегантно и скъпо. Очила с минималистичен декор ще останат модерни за по-дълго време, като по този начин ще спестите и от бюджета си.

Тръпки да те побият! Сестрите Кардашиян качиха СНИМКА без грим и изплашиха всички

Рамки-бинокъл

В продължение на няколко сезона тези модели бяха в своя пик на популярност. Сега модерните жени започнаха да разбират, че този стил може да загрози дори най-красивото лице и да "увеличава" обема му.  Моделът вдясно изглежда женствен, без претоварен вид.

Съвет на стилиста: Струва си да изберете модели с леки бежово-кафяви или графитни нюанси. Те могат да бъдат деликатно украсени с нежни кристали или перли.

Интересно! Какви дрехи носят момичетата астронавти и колко често ги сменят (СНИМКИ)

Moдел-маска

Много инстаграм звезди дори не подозират, че, обличайки "ски очила", могат да изглеждат комично. В същото време скъпата марка не може да спаси ситуацията. Летният модел вдясно изглежда много по-добре, с по-правилна геометрия. Пак е масивен, но е подходящ в градска среда.

Съвет на стилиста: рамката трябва да е с нисък контраст, за да не се намали визуално дължината на лицето. Препоръчвам да обърнете внимание на рамки от кафяви и червени форми без огледални стъкла. В този случай вашето лице ще изглежда хармонично.

Рамки неон или хамелеон

Всеки е имал такива очила. И за съжаление някои все още носят това недоразумение. Спомен от началото на века и неоновите клипове на Бритни Спиърс: в розово палто от овча кожа над златен бански. Има модерна алтернатива на този тип рамка, която не разваля впечатлението.

Съвет на стилиста: Геометричните рамки с принт са чудесна алтернатива на светкавичните неонови рамки. Такива очила ще се впишат много по-добре във всеки външен вид и ще ви позволят да направите деликатен акцент./jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!