Необикновената история и уникални СНИМКИ на сутиена „Bullet”, който промени всичко

Необикновената история и уникални СНИМКИ на сутиена „Bullet”, който промени всичко

Бельото, изобретено в средата на 20-ти век, определено отместваше поглед от очите на дамите

Сутиенът е неизменна част от цялостния аутфит на всяка дама. Каквото и да си говорим той определено променя цялостната визия на дамите. Често пъти той уголемява или повдига гърдите на жените, понякога пък е просто секси аксесоар, който палаво наднича изпод облеклото.освен на жените сутиенът е доста любима част от облеклото и на мъжете, защото всички те губят ума и дума при видя на сексапилното женско бельо.

Сега обаче от jenata.blitz.bg ще ви разкажем за необикновената история на сутиените „Bullet”, които промениха всичко. Изобретени още през средата на 20-век сутиените тип „куршум” определено отместваха погледа на всички от очите на дамите и ги приковаваха към гърдите им.

Бельото „Bullet” бе изключително актуално през 40-те и 50-те години на миналия век. То е характерно с изразено конусовидните си форми. Дамите бяха луди по него и го носеха постоянно, за да подчертаят формите си.

През 1990 година Жан-Пол Гутие разработи провокативен костюм за певицата Мадона, той й направи корсет, направен в същата форма като сутиена „Bullet”. Певицата го носеше по време на цялото си турне „Blond Ambitions”. 

В масовото производство сутиенът „Bullet” се завърна 1999 година, когато компанията What Katie Did го пусна на пазара.

Сега е една ретро компилация от снимки, събрани от jenata.blitz.bg ви предлагаме да видите как едни от най-известните и обичани жени на света – предимно холивудски актриси, носеха сутиена „куршум”.

Приятно гледане. / jenata.blitz.bg

 

Коментирай

Цицоман

Цицоман 30.01.2021 13:20

И сутиен с име снаряд или авиобомба да си турят се таа. Га си нема ненки си нема. Апа я доста ги полюбувам големите цици. Без значение стръчът ли висът ли.