logo

Нито един мъж не може да остане равнодушен към жена, облечена с... (СНИМКИ)

Нито един мъж не може да остане равнодушен към жена, облечена с... (СНИМКИ)

С помощта само на една елегантна или ефирна рокля всяка дама може да създаде куп образи, на които не може да устои нито един господин

Едва ли има по-добър начин, с който една дама да подчертае женствеността си, от дрехите. Ако попитате някой мъж коя част от облеклото е най-женствена, той най-вероятно ще ви каже: роклята. Защото мъжете обожават жени, облечени с рокли.

И наистина - с помощта само на една елегантна или ефирна рокля всяка дама може да създаде куп образи, на които не може да устои нито един господин!

Въпреки това, не всеки модел действа по един и същи начин на представителите на противоположния пол. Днес от jenata.blitz.bg ще ви разкрием по кои рокли мъжете си губят ума и кои модели е най-добре да оставите на закачалката в гардероба. 

Навсякъде дантели

Доста смел вариант, който определено не е за всеки ден. Въпреки това дантелената рокля е идеална, ако вече сте си набелязали конкретна "жертва" и не искате нещата да приключат само със запознанство. С подобен модел обаче е много лесно да бъдете вулгарни, така че трябва да сте много внимателни в избора си.  

никогда не открывайте больше, чем нужно

Избягвайте ярките цветове! Дантелата сама по себе си привлича достатъчно внимание. Добре е да забравите и за червеното. Повярвайте, не се нуждаете от подобна слава!

Стана ясно кое е първото нещо, което мъжете забелязват в една жена! И не, това не са гърдите, а...

Дизайнерите препоръчват модели в бял или черен цвят. Вслушайте се в съвета им и със сигурност няма да сбъркате! 

Гол гръб

Едва ли едно време, когато женските рокли покриваха почти всички области от тялото, никой е можел да си представи, че след няколко века роклите с гол гръб ще се превърнат в обичайна гледка. Но това се случи! И днес със сигурност няма да изненадата никого, ако се появите на улицата в разгара на деня, облечени в подобен тоалет. 

Когато избирате подобна рокля обаче, е добре да сте убедени, че зоната на деколтето е добре закрита.

10 неща, на които мъжете обръщат внимание, а жените дори не подозират (СНИМКИ)

Що се отнася до дължината - добре е тя да бъде до колената, не по-къса! 

Открити рамена 

Дълбоките деколтета вече не впечатляват никого! Виж, роклите с голи рамене набират все по-голяма популярност. Още повече, че мъжете си губят ума по изящната женска шия и тесни рамене. 

Както при моделите с гол гръб, и тук е важна дължината. Най-добре е да не избирате прекалено къси рокли, ако смятате да ги носите в града. Моделите с дължина над коляното са най-подходящи за партита на плажа! 

Рокля по тялото  

Тук е много важно да се вземат предвид особеностите на фигурата. Плътно прилепналите рокли са подходящи за слаби момичета! 

Изхвърлете незабавно тези неща от гардероба си, мъжете ги ненавиждат!

Ако имате наднормено тегло,  не трябва да избирате толкова тесен модел, особено в местата, които трябва да скриете.  

И нещо много важно: забравете за дълбоките деколтета и голия гръб! Все пак мъжът трябва да прояви интерес какво криете под тоалета си! Ако покажете на показ "опасните" си зони, едва ли някой сериозен господин ще ви обърне внимание. Но изборът, във всички случаи, е само ваш!  

Къси роклички

Женските крака, като шията и раменете, са в състояние да привлекат погледа и на най-равнодушния мъж.

При първа среща мъжете не гледат прическата и грима ви, а...

Ако можете да си позволите рокля над коляното, изберете въздушни модели: те винаги подчертават женствеността и са идеални за летните вечери на терасата на някой ресторант. 

Към късата рокля добавете стилни обувки на висок ток и той със сигурност ще пожелае да ви види поне още един път!

Рокля до коляното  

Дизайнерите твърдят, че най-привлекателната част от женския крак е коляното. Затова и дължината до средата на коляното е отличен избор.

Голям плюс на този модел е възможността да откриете както рамената, така и гърба, без да рискувате че ще покажете нещо излишно. А мъжете... Със сигурност няма да ви пропуснат! /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

Коментирай

taka e

taka e 09.06.2019 17:16

На „дебелата" в България се гледа като на „нещо" лишено от сексапил.Ако искаш да отслабнеш и търсиш начин как да спреш похапването- това определено е за теб- няма диети,няма хапчета ,няма досадни упражнения http://bit.ly/2p1tJi2