logo

Носете дънки спокойно, но... до определена възраст! СНИМКИ

Носете дънки спокойно, но... до определена възраст! СНИМКИ

Ако сте жена на възраст, тогава се въздържайте от модели с много скъсани елементи

Британската служба за доставка CollectPlus проведе проучване сред 2000 свои клиенти. Темата на анкетата беше „Навици и предпочитания за пазаруване в ежедневния гардероб“, но в допълнение респондентите бяха попитани за любимия си чифт дънки в гардероба.

В резултат на това изследователите откриха препоръчителната възраст, след която не си струва да носите джинси.

Възрастта е 53 години. Абсурд, нали? Ако откриете перфектния чифт дънки, който пасва идеално на вас, тогава защо да не ги носите, без да поглеждате отново датата на раждане в паспорта си? 

И с дънки може да изглеждате като модна икона, стига да...

Кльощави дънки
Чудесен вариант, ако на вашата възраст можете да се похвалите с хубава фигура. Такъв плътно прилепнал модел ще изглежда страхотно с всяка версия на горната и долната част и никой дори няма да се осмели да ви каже, че изглежда вулгарно, тъй като кльощава прави фигурата ви още по-тонизирана, тънка и красива.

Висока талия 
Такъв модел е подходящ не само за собствениците на тънка талия, но и за тези, които не са много изразени или имат малък корем, в противен случай дънките с висока талия няма да паснат красиво на фигурата ви. Такъв правилно подбран чифт дънки ще помогне визуално да скрие корема, както и да направи талията по-тънка, ако допълнително сложите колан.

Мъжете направо си губят ума, когато видят жена, облечена с...

Модел Boyfriend 
Най-често срещаният и купуван модел, който подхожда на абсолютно всички. Тези дънки седят ниско на бедрата, създавайки ефект, че не са съвсем по размер. Но знаем, че това е просто илюзия. Когато избирате този тип джинси, обърнете внимание, че на бедрата те не трябва да са прекалено стегнати, но в същото време, красиво да очертават силуета.

8 безценни урока по мода от стилиста на принцеса Даяна

Оставете ивиците, бродериите, стразмите и мънистата за тийнейджъри и купете обикновени дънки или с минимални допълнения, така че да е удобно да ги комбинирате с различни върхове и аксесоари. 

Какви дънки е по-добре да не купувате?
Ако сте жена на възраст, тогава се въздържайте от модели с много скъсани елементи. Оставете ги на рафтовете на младежки магазини. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай