logo

Нова мода: Този бански ще е хит през 2021 година 18+

Нова мода: Този бански ще е хит през 2021 година 18+

Има една много специфична особеност, която ще се наблюдава през лятото

В началото много тенденции изглеждат странно и даже понякога нелепо, след това обаче се превръщат в повече от хит, а вие и околните осъзнавате, че всъщност иновацията може да е много прекрасно.

Кардашиян лъсна със змийски бански, но бе упрекната заради Фотошоп СНИМКИ

Точно такъв е случаят и с последният хит при банските костюми. Тенденцията се очертава да е изключително секси, а вече някои от най-големите звезди използват хитът, за да приковават погледите.

Известната Лейди Кембъл постави под съмнение интелекта на Принц Хари

Това лято най-модерно ще е да заложите на бански от две половинки. Има обаче една много специфична особеност, която ще се наблюдава през тази година.

Става въпрос за обърнатото обратно горнище на банските с форма на триъгълник.

Как изглеждала настоящата първа дама на Франция на младини ВИДЕО

Този стил започна да набира популярност още от края на миналата година, но вече е истинска сензация сред известните личности. Техниката за изпълнение е елементарна – обърнете горнището на обратно и завържете връзките – едните на врата, а другите под лопатките.

Бъдете внимателни, когато го правите, освен, ако нямате против да останете топлес на плажа.

Ако забравите за това неудобство за минута, то ще получите нова гореща форма на деколтето, с която гърдите ви изглеждат изключително сочни и привлекателни. Преди време именно Кортни Кардашиян успя да взриви мрежата с подобна визия. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!