logo

Няма да повярвате за какво служи „джобчето” на женските гащички (СНИМКИ)

Няма да повярвате за какво служи „джобчето” на женските гащички (СНИМКИ)

Сигурно дори не сте се и замисляли какво е предназначението му, но оказа се, че то е много важно

Няма жена, която да не харесва финото и нежно бельо. Да не говорим, че мъжете пък губят ума и дума от сексапилните сутиени и гащички, които дамите носят.

Преди време от jenata.blitz.bg ви показахме шокираща нова мода, според която дамските гащички вече се правят с едно доста странно подобрение. Освен това е него можем да пъхнем доста странни неща.

Дамското бельо има доста дълга история, а от jenata.blitz.bg припомняме, че 500-годишни гащи и сутиен, намерени в таен склад в древен замък, преобърнаха преди време цялата модна история, а освен това от jenata.blitz.bg ви показахме и снимки.

Но сега от jenata.blitz.bg ще развенчаем една доста голяма тайна. А именно за какво случи „джобчето” на дамските гащички.

И така – да започнем от там, че мистериозното джобче обикновено се зашива от вътрешната част на бельото (разбира се има и малки изключение, в които то е от лицевата страна на гащичките).

Революция в дамското бельо - те имат ли нещо там?! (СНИМКИ)

Почти всички жени смятат джоба за чисто декоративен детайл. Но той изпълнява няколко задачи едновременно. 

Отначало джобът бил замислен, така че бикините просто да бъдат по-удобни за шиене и носене. В крайна сметка шевовете могат да раздразнят деликатната дамска кожа в тази област. За да не се тормозят с шевовете шивачките слагали допълнителното парче плат, което да не дразни жените щом надянат гащичките си.

Нито един мъж не може да устои на жена с такова бельо

Напоследък обаче се появиха и доста бикини, изработени от синтетична материя. Така джобът, направен от естествени материали, получи нови функции. 

Той предпазва деликатната кожа от контакт с доста грубата синтетика, предпазва от алергии, сърбеж, зачервяване, не оцветява кожата, запазва елегантната форма на бикините при носене и има още куп ползи.

А има и още една забавна част – джобчето на гащичките добавя към бельо малко игривост. Ако трябва да се пошегуваме знайте, че в него можете да съхранявате малки хигиенни артикули (ежедневна дамска превръзка или интимна кърпичка). / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай