logo

Плюс сайз модел шокира на червения килим - показа голи бедра с целулит и провиснали гърди в пенюар! (СКАНДАЛНИ СНИМКИ)

Плюс сайз модел шокира на червения килим - показа голи бедра с целулит и провиснали гърди в пенюар! (СКАНДАЛНИ СНИМКИ)

Церемонията по връчването на 76-те награди „Златен глобус” събра стотици звезди – певци, артисти и модели, които буквално взривиха светските среди с тоалетите си.

Решихме да ви покажем най-скандалната дама, дефилирала по червения килим. Тази плюс сайз моделка буквално шикира всички, които успяха да я уловят с обективите си.

От jenata.blitz.bg вече ви показахме някои от най-интересните и красиви тоалети, с които част от звездите дефилираха по червения килим. Разказахме ви и как Мелания Тръмп успя да шокира потребителите на мрежата, като погази новогодишните традиции с тоалета си.

Сега ще ви представим най-скандалната дама, минала по червения килим на златните глобуси. Тя е с електрикова коса, голи целулитести бедра, по които се спуска черен и дантелен пеньоар. Естествено, хитово огромното деколте, което напоследък е тенденция сред звездите в Холивуд, присъства и тук. Такова чудо едва ли сте виждали скоро!

Това е Марги. Тя е плюс сайз модел и музикант. Обича музиката си, стила си, обожава и да пише. Сама признава, че за един модел килограмите не трябва да имат значение. Завършила е мода в Ню Йорк и работи за много известни марки.

„Имам страхотната възможност да споделям стила си с по-голяма аудитория. Надявам се да вдъхновя момичета с всякакви форми и размери, да прекрачат всички модни граници, да поемат рискове и да спрат да мислят за хорското мнение”, споделя самата Марги.

Тя наистина обаче успя да прикове всички погледи на 76-та церемония по връчването на наградите „Златен глобус” в Калифорния.

Вие какво мислите за визията й? Бихте ли тръгнали така на парти, ако имахте нейните форми или смятате младата дама за прекалено ексцентрична?/jenata.blitz.bg

 

Коментирай

браво

браво 08.01.2019 13:18

Страхотно!Готина мадама за разлика от клъощавите!!!!6++++

635

635 08.01.2019 13:47

Зная, че за да се приеме дамски крак за "хубав" когато е в изпъната положение на коляното трябва да има "детско личице"! А сега погледнете снимките. Е, каквото и да пишат за жената - готина е! Харесвам дами със самочувствие и ексцентрични в рамките на приемливото в обществото.

От Нашето име

От Нашето име 09.01.2019 15:28

Коментарът е, че тази тлъста пача е мечта за всеки американец.

подземен

подземен 09.01.2019 20:16

на тая путката й тежи 5 кила !

....

.... 10.01.2019 9:20

Грозна е.Няма нищо хубаво в нея освен самочувствието и.

taka e

taka e 11.01.2019 8:16

ако ти е омръзнало да ти викат шамандура,буца,тлъстата,цоцолана,дебелата,пълничката ,вземи си това гарантирам ще спреш да плюскаш като луда ще отслабнеш без диети и упражнения http://bit.ly/2kqNpXz

Ваня

Ваня 13.01.2019 5:39

Дебела,грозна и облечена в комбинезон.Ненормална.Бива ли на такова знаково събитие да се излага така?

аз  съм  ВЕСКА

аз съм ВЕСКА 15.01.2019 16:59

ЙФЛД ИЦ; ДП Ч ОДГЕ ИЦ; ФЪЕ МФ МФ МФ ОЕ/Е.Д =