Пошло: Само по пискюли на зърната и без бельо - 15 голи рокли на Оскари 2024 СНИМКИ 18+

Пошло: Само по пискюли на зърната и без бельо - 15 голи рокли на Оскари 2024 СНИМКИ 18+

Най-любопитното е, че на същите тези партита знаменитостите се „забавляват“ докрай, демонстрирайки най-разголените тоалети, които можете да си представите

Церемонията по връчването на Оскарите в Холивуд обикновено е придружена от много пре- и афтър-партита, на които присъстват дори повече звезди, отколкото на самия червен килим. 2024 г. не беше изключение.

5 урока по стил и елегантност от арабската принцеса Дина Абдулазиз ал Сауд (СНИМКИ)

Най-любопитното е, че на същите тези партита знаменитостите се „забавляват“ докрай, демонстрирайки най-разголените тоалети, които можете да си представите.

Тази година, разбира се, никой не успя да засенчи Джулия Фокс, бившата приятелка на Кание Уест. Между другото, това е ясно доказателство, че Кание не принуждава никого, включително и настоящата си съпруга, да бъде гола.

Той отдавна се раздели с Фокс, а моделът все още ходи полугола по светски събития. При това в най-буквалния смисъл: този път Джулия прикри само най-пикантните места с помощта на лепенка с пискюли.

Като цяло благотворителното парти, посветено на Оскарите, чийто водещ традиционно е Елтън Джон, събра много звезди в най-провокативни тоалети. Присъстваха Парис Джаксън в мрежа с цепки и Хайди Клум с невероятно деколте и прозрачна пола.

На официалното парти на Vanity Fair Oscar гостите се оказаха малко по-скромни. Но и тук имаше какво да се види. Например Ева Лонгория в „златна“ рокля, която не скри абсолютно нищо.

Дъщерята на Джони Деп пък беше заложила на гол пъп и пола. Повечето фенове я укориха, че повече прилича на домакиня, излязла на пазар през 90-те, отколкото на звезда, подготвила се за пищно афтър парти след Оскарите. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!