Появиха се смайващи СНИМКИ на краката на Виктория Бекъм

Появиха се смайващи СНИМКИ на краката на Виктория Бекъм

Ще останете буквално с отворена уста от тази гледка на 49-годишната спайска

Виктория Бекъм винаги е имала страхотна фигура. Но сега, изглежда, тя е усъвършенствала тялото си - и това въпреки факта, че ще отпразнува 50-ия си рожден ден през април 2024 година.

Зловеща мълва обиколи мрежата след операцията на Кейт Мидълтън, здравето й е под сериозна заплаха

Някога, като вокалистка на Spice Girls, Виктория беше известна със своите палави и разголени тоалети. Въпреки факта, че мъжете от всички възрасти бяха възхитени от стила на бъдещата г-жа Бекъм, самата звезда призна, че се чувства неудобно в такива дрехи. Според нея тя се опитала да скрие комплексите си с помощта на минималистични облекла.

След като изостави музикалната си кариера, тя започна такава на дизайнер и напълно промени стила си, превръщайки се в еталон за елегантност. Мнозина се възхищават на тоалетите й и се опитват да копират стила й. Има все пак и много хора, които намират визиите на Виктория за скучни.

През последната година бившата спайска изглежда намери златната среда. Стилът й стана малко по-освободен и провокативен, но без да преминава границата на вулгарността. И този подход даде плодове: сега всички се възхищават на Виктория.

На летище "Джон Ф. Кенеди" в Ню Йорк Бекъм бе забелязана в тоалет, който нямаше как да не привлече вниманието. Много късото маслинено палто на Бекъм от собствената й марка беше препасано и подчертаваше тънката й талия. И най-важното, разкриваше перфектни бедра и безкрайни крака в тесен черен чорапогащник. Спиращите дъха дълги и тънки високи обувки добавиха блясъка.

И докато някои завистливо обсъждат „прекомерната слабост“ на Виктория, други вече избират подобни неща за пролетта. Между другото, благодарение отчасти на факта, че дизайнерката носи свои собствени дрехи и изглежда страхотно в тях, продажбите на нейната марка най-накрая се покачват. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай