logo

Пребиха свирепо депутатка от Казахстан заради... мода, полуголи СНИМКИ разкриват жестоката й драма

Пребиха свирепо депутатка от Казахстан заради... мода, полуголи СНИМКИ разкриват жестоката й драма

Депутатката и модел Динагюл Тасова публикува шокиращи снимки след свирепия побой, който е преживяла. Тя се обяви против домашното  насилие в страната.

Депутатката от младежкия парламент и модел - Динагюл Тасова, публикува скандални снимки, на които по тялото й има следи от насилие. Тя разказва, че е била пребита заради участието си в модното шоу „Модна вечер в Астана“.

„Пребита или не? Това е въпросът! След новината за участието ми в ревюто върху мен буквално се изля вълна от критики. Някои говориха, че демонстрирам ниско ниво на морал, други пък открито се подиграха с мен. Стигна се до там, че дори профилът ми в „Инстаграм“ бе изтрит, а причината – голата ми гръд“, споделя момичето в социалната мрежа.

Тя споделя, че като всеки един модел върши работата си така, както трябва. Красивата брюнетка подчертава, че нито едно момиче не бива да бъде подлагано на тормоз и унижение.

„Сега вижте снимките в публикацията ми. На тях е резултатът от „подкрепата“, която ми даде „близък“ човек. Всъщност физическата ми болка е нищо в сравнение с психическия удар, който ми бе нанесен. Твърди реших, че не трябва да мълча за това и няма да го сторя“, отбелязва Динагюл.

Тя извади плашеща статистика, от която става ясно, че всяка трета жена в Казахстан е била пребивана, сексуално насилена или малтретирана по някакъв друг начин поне веднъж в живота си. Тя обеща, че ще направи всичко възможно за да се бори с тази кошмарна тенденция./jenata.blitz.bg

 

Коментирай

Боят е бил малко но сега ще има още.....

Боят е бил малко но сега ще има още..... 26.12.2018 12:19

Сороската и тя иска с гол-популярен Гъз да печели на гърба на тия къде се тудят... Бой и марш вън от парламента..като ика да печели с гол гъз...за Холандия..

НИКОЙ НЕ ЩЕ ВЕЧЕ ОБИКНОВЕН ТРУД

НИКОЙ НЕ ЩЕ ВЕЧЕ ОБИКНОВЕН ТРУД 26.12.2018 12:23

С Гол гъз и популярност Сузанита....Плейметки...Знайни и незнайни всички ГОЛИ С ДУПЕТО НА ИНСТЪГРАМ -СЕКС- БОРСАТА....