logo

Прозрачен минижуп или шикозна рокля? Шаферка почти съсипа сватба заради палаво облекло! (СНИМКИ)

Прозрачен минижуп или шикозна рокля? Шаферка почти съсипа сватба заради палаво облекло! (СНИМКИ)

Мрежата прегря заради шашнати потребители

Две сестри не можаха да се разберат как едната да се облече за сватбата на другата, което превърна важния празник в истински кошмар.

Сватбената рокля на тази булка втрещи мрежата (СНИМКИ)

Сватбата е едно от най-важните събития в живота на всяко момиче. Булките искат този ден да е просто перфектен – щастливи гости, красиви декорации, вкусна храна и море от любов и топлина. Понякога обаче точно най-близкият ти човек може да развали този празник.

Преди време от jenata.blitz.bg ви показахме шокираща сватбена рокля, която бе направена от… тоалетна хартия.

Момиче реши да направи сестра си шаферка, като просто я помоли да си купи тъмно синя рокля с цветя. Въпреки това сестра й решила да подбере одежда, която според нея по-добре ще подчертае формите и достойнствата й, отколкото да изпълни заръката.

 

Кога и как да носим шорти така, че да не се изложим! (СНИМКИ)

Така тя искаше да цъфне на най-важния ден от живота на сестра си с полупрозрачна рокля без ръкави, която оставя доста малко на въображението. Булката буквално останала в ступор, след като видяла как иска да се появи роднината й на сватбения ден.

Младоженката реши моментално да се „похвали” в социалните мрежи за това, което се случва.

„Сватбата ми ще се състои след 8 дни. Бях помолила сестра си още през януари да си купи тъмно синя рокля на цветя, за да ми бъде шаферка. Днес тя ми казва, че е поръчала доста дрехи, но нищо не й харесвало, освен една доста провокативна одежда. Когато я видях, категорично заявих, че тя не може да се появи така на МОЯТА СВАТБА и даже да ми бъде шаферка. Когато чу това, тя се тръшна, че или ще е с тази рокля или няма да присъства на празника ми”, оплака се бъдещата булка в социалните мрежи.

 

Най-модерно сега е жените да ходят без сутиен (СНИМКИ 18+)

Публикацията веднага бе последвана от бурна реакция на потребителите. Повечето от тях подкрепят булката, смятайки че точно този ден трябва да е специален за булката и сестра й е редно да се съобрази и да не го проваля.

Роклята е сладка, но определено не е подходяща за шаферка”, коментира потребител.

Присила показа най-сексапилно провокативния бански (СНИМКИ 18+)

Друг пък смята: „Тя е подходяща за спалнята! Ако ми се появи така на моята сватба, директно ще я отпратя вкъщи, преди да е съсипала всичко”

В крайна сметка булката не отстъпила, сестра й не присъствала на сватбения й ден. Все пак младоженката била съсипана, че един от най-близките й хора не е бил до нея в този толкова важен празник. Вие как бихте постъпили?/jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай