logo

Разкош, блясък и невероятна красота! Дамите на пролетния бал на КРИБ показаха феноменален вкус (СНИМКИ)

Разкош, блясък и невероятна красота! Дамите на пролетния бал на КРИБ показаха феноменален вкус (СНИМКИ)

Вижте кои бяха най-добре облечените и кои показаха тотална безвкусица

Без никакви съмнения пролетният бал на КРИБ е едно от най-дългоочакваните събития на сезона. Традиционно на бала са освен бизнесмени и техните съпруги, под блясъка на прожекторите попадат и политици, и министри.

Тази година със стил и красота се отличиха външният министър Екатерина Захариева и съпругата на финансовия министър Владислав Горанов.

За събитието Захариева беше избрала ефирна рокля в синьо с дължина под коляното.

Съпругата на финансист № 1 пък бе събра погледите с дълга рокля в сиво с орнаменти по гърба.

Министърът на туризма Николина Ангелкова и този път показа стилна визия. Тя се появи в дълга черна рокля с късо сако в кремав цвят.

Домакините на събитието семейство Домусчиеви отново бяха безупречни. Кремена Домусчиева посрещна гостите в рокля от кадифе в цвят бордо и показа отлична форма.

Управителят на "Форд" Атанас Фурнаджиев и съпругата му демонстрираха стил. На снимката - дългогодишният партньор на Канал 3 заедно с управителя на телевизията Ива Стоянова и нейният съпруг.

Ива Стоянова бе сред най-добре облечените дами на събитието. На снимката тя е с Николай Михайлов от "Трейс груп" и неговата съпруга.

Атанас Фурнаджиев със съпругата си и съпругата му също демонстрираха много стилна визия.

С ефектна визия и стил се откроиха и много други дами на пролетния бал на КРИБ, но не липсваха и такива които показаха тотална безвкусица и липса на поглед към модата. Вижте ги по-надолу и преценете сами.

Източник: Канал 3

Коментирай

Galia Mladenova

Galia Mladenova 06.06.2018 17:03

Za sajalenie,vapreki napanite vi,ot vsichki pokazani Ekaterina Zaharieva beshe kato provisena torba na zakachalka.Kakva efirnost i shik vijdate - ne znam. Jalka ochilarka.....

Silviya

Silviya 06.06.2018 17:38

Понаучили са се как да се обличат! Крайно време беше! Сред снимките видях и умопомрачително-зле-облечени жени: не мога да кажа дами. Снимка #9 - дамата и мъжът с нея са с гръб към камерата: страхотно изглежда. Тя.

аз  съм  ВЕСКА

аз съм ВЕСКА 07.06.2018 14:02

Впечатлена съм от жълто - синьото .АЗ РАЗПОЛАГАМ С ОБРАТНОТО -ЖЪЛТА ПРЕКАСНА ЧАНТА ,И КОСТЮМ -СИНЯ ДАНТЕЛА./ ЕЖЕДНЕВЕН /ФЛОРАЛНОто 3Д- БЛЕДО СИНЬОТО МИ ХАРЕСА , НО Е СИЛНО ПРОВОКАТИВНО ЗА БАЛ НА БИЗНЕСА . /не така !!!/