logo

Секси блогърка омая състоятелен банкер и разкри как всяка дама може да го направи с помощта на...

Секси блогърка омая състоятелен банкер и разкри как всяка дама може да го направи с помощта на...

Изтънченият и елегантен стил е първата крачка по пътя към успеха, категорична е Анна Бей

32-годишната Анна Бей от Швеция е известна блогърка. В мрежата младата красавица учи момичетата от целия свят как да станат красиви и богати. 

Този път шведката, която има 130 000 последователи в YouTube, разкрива как една жена може да завърти главата на някой богаташ с помощта на дрехите.

"Обикновени неща като дантела, тоалет, ушит по поръчка или плътно прилепнала блузка ще накарат всеки мъж да извърне поглед след вас, дори и да не иска", казва блогърката. 

Анна, която в момента се среща с влиятелен банкер, си има списък с пет вещи, с които да завъртите главата на всеки състоятелен мъж, уточнявайки, че изтънченият и елегантен стил е първата крачка по пътя към успеха. 

На първо място в списъка й с трикчета се нарежда червеният цвят. Според блогърката, това е най-безпогрешния начин, с който една жена може да привлече вниманието на противоположния пол към себе си. Само една червена рокля и два-три милионера вече са налапали кукичката. 

Нито един мъж не може да остане равнодушен към жена, облечена с... (СНИМКИ)

"Богатите мъже обичат, когато жените носят червено. Този цвят пробужда мисли за страст и похот", споделя красавицата. 

По думите на Анна, богатите мъже си губят акъла не само по момичета, облечени в рокли и поли. Затова и на второ място в списъка й се нареждат панталоните. Чифт хубави панталони, ушити по поръчка, могат да завъртят главата на всеки господин, подчертавайки формите ви. А когато на краката си обуете високи токчета, добавите прилепнал топ с акцент на гърдите и талията, се получава третата точка от списъка и за постигане на идеалния образ.

Стана ясно кое е първото нещо, което мъжете забелязват в една жена! И не, това не са гърдите, а...

Блузката, която сте избрали, обаче не трябва да е с прекалено дълбоко деколте. Все пак не е добре момичето да вади всичко на показ, трябва да има и някаква загадка. 

Въпреки че мъжете обичат панталоните, не трябва да забравяте за полите и роклите, казва блогърката. Именно те завършват списъка й.

10 неща, на които мъжете обръщат внимание, а жените дори не подозират (СНИМКИ)

Една кокетна рокля от ефирна материя ще ви направи да изглеждате още по-женствени и  привлекателни.

А това непременно ще бъде забелязано от представителите на силния пол. В гардероба си всяка дама трябва да има и пола тип молив, която също ще я направи да изглежда много женствено и ще й помогне да избяга от пошлостта. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

Коментирай