logo

Ще се шокирате от тези палави СНИМКИ по "голи" рокли на Бриджит Бардо, Ванеса Паради и куп звезди

Ще се шокирате от тези палави СНИМКИ по "голи" рокли на Бриджит Бардо, Ванеса Паради и куп звезди

„Голите” рокли през 2018 година бяха на върха на своята популярност, но не си мислете, че тази мода се е родила в наши дни. Дори през миналия век известни красавици често са шокирали хората около тях, като са се появявали на различни събития в много разголени одежди.

От jenata.blitz.bg вече ви показахме снимки на 5 от най-разголените рокли на няколко известни актриси и моделки, които направо слисаха всички. Разкрихме ви и кои бяха най-пошлите тоалети на церемонията по връчването на наградите „Златен глобус”.

Изкуството да се обличаш провокативно, но не и вулгарно, всъщност води началото си от французите. Те успяват да с появят пред публиката в доста палави рокли, но в никакъв случай облеклата им не могат да бъдат наречени пошли.

Разгледахме архивите и открихме много вълнуващи кадри на Джейн Бъркин, Катрин Деньов, Бриджит Бардо, Ванеса Паради и други звезди на ХХ век. Предупреждаваме ви, че тази гледка ще ви остави с отворени усти, ще й се насладите и ще сте тотално очаровани./jenata.blitz.bg

 

Коментирай

taka e

taka e 25.01.2019 12:01

Ако си от постоянно похапващите,но ти е омръзнало да ти викат бидон,дебелата и искаш да си във форма за лятото вземи диетичния спрей- с него ще спреш апетита и ще отслабнеш без диети и упражения !Опитай сега !Промени визията си !http://bit.ly/2GSDSm0