logo

След зеления тоалет на Кейт, сега всички говорят за обеците й, които може да има всяка жена

След зеления тоалет на Кейт, сега всички говорят за обеците й, които може да има всяка жена

Оказа се, че въпреки статуса си на кралска особа Мидълтън е най-икономичната и скромна кралска особа

Съпругата на принц Уилям е не само призната модна икона в целия свят, но и е една от най-обичаните от британските членове на кралското семейство. До голяма степен това се дължи на естествеността й – както в маниерите, така и в облеклото.

От време на време по време на многобройни работни пътувания с херцога на Кеймбридж, Кейт изненадва феновете си с все повече и повече нови образи. 

В същото време тя прави наистина невероятно впечатление, тъй като има способността да приложи и най-обикновените неща от масовия пазар във висшето общество.

От jenata.blitz.bg припомняме, че именно така преди време всички говореха за зелената рокля, с която Кейт бе в Ирландия.

Но въпреки статуса си на кралска особа херцогинята на Кеймбридж е невероятно икономичен монарх. 

Доказателство за това е нещото, което Кейт бе избрала на последното си обществено мероприятие.

Оказа се, че тоалетът й бе супер евтин, а обиците й може да има всяка жена.

По време на неотдавнашно посещение в Брадфорд тя показа още нещо повече от демократично облекло. Кейт бе заложила на блуза Zara с актуален принт и плисирана миди пола. Всички това й струваше само около 13 паунда, което е около 29-30 лева.

Мидълтън обаче не се харчи особено и за бижута. Херцогинята успя да докаже това по време на тридневна обиколка на Ирландия.

За официалния прием, организиран от вицепремиера на Ирландия, Кейт избра истински пролетен външен вид - винтидж ярко розова рокля от полка с макси дължина на американската марка Oscar De La Renta с черен колан. 

В същото време внимателните фенове веднага забелязаха, че като основен аксесоар херцогинята на Кеймбридж предпочита обеци-пръстени Accessorize на стойност 5 паунда, което по отношение на българския лев е около 11.

Заслужава да добавим, че те далеч не са най-евтините бижута, в които Мидълтън се появи на публично място. 

Интересен факт е и, че от 2012 година Кейт Мидълтън правеше нещо, което никой не бе забелязал, а то се навира в очите на всички. От jenata.blitz.bg публикувахме снимки, които го доказват. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Eмилия

Eмилия 11.03.2020 13:50

1. К. Мидълтън е е монарх. 2. Роклята ѝ не е от полка, а е на точки.

Аврора

Аврора 11.03.2020 21:35

Няма такъв плат - "полка"! От англ. това значи, че роклята е на точки, може да е коприна или каквото и да е. А обеците не са пръстени, а ХАЛКИ, т.е кръгчета - твърде семпли, наистина, гола вода.