logo

СНИМКИ показаха що за поразии се случиха на позастарелите актриси от „Сексът и градът”!

СНИМКИ показаха що за поразии се случиха на позастарелите актриси от „Сексът и градът”!

Едва ли има жена, която да не е следяла с интерес любовните и сексуални истории на героините от сериала „Сексът и градът”. Нека да си признаем, че и много мъже тайничко също поглеждаха епизодите с надеждата да разгадаят необятната женска психика.

Сега от jenata.blitz.bg обаче решихме да си спомним как изглеждаха младата Сара Джесика-Паркър, Ким Катрал, Синтия Никсън и Кристин Дейвис. Е, в същото време и да видим какви поразии им се случиха през последните години.

Важно е да уточним, че първият сезон на култовия телевизионен сериал „Сексът и градът” се появи през юни 1998 година. И въпреки факта, че всичките четири актриси вече са по над 50 години, всички те изглеждат зашеметяващо. За фигурите им може да им завиди всяка жена!

Сара Джесика-Паркър
В първата серия тя бе на 33 години, но днес на 52 години.

Кари Брадшоу потресе всички! Навлече пижама и тръгна из улиците на Ню Йорк (СНИМКИ)

Според сценария героинята на Сара Кари Брадшоу бе жена, погълната от модата, която може да изтегли последните си пари само и само да си купи нови обувки. Между другото, след края на сериала милиони момичета искаха да станат журналист-писател, да напишат седмична колона за модно списание и да наемат апартамент в престижен район, да купуват дизайнерски дрехи и да излизат на най-добрите партита. Самата Паркър многократно е казвала в интервютата си, че тя и героинята й Кари Брадшоу имат малко общо. Въпреки това, усещането за стил и любов към дрехите все още я следва. За първи път видяхме Кари като младо безгрижно момиче, но постепенно тя израсна и се промени. Сега Паркър е на 52 години и е в добра физическа форма, но лицето й .издава годинките й.

Ким Катрал
В първия епизод на сериала Саманта бе на 42 години, а сега на 61 години. Първо, ние трябва да отдадем почит на Ким: тя изглеждаше зашеметяващо в сериала и два пълнометражни филма, въпреки че в живота си тя е по-възрастна с почти 10 години от героинята си, но и от нейните приятелки на екрана. Второ, именно поради нежеланието й а участва в трети филм „Сексът и градът“ проектът трябваше да бъде замразен. Въпреки че сега се говори, че сценаристите са решили да „убият” Саманта Джоунс, но все пак ще времето ще покаже ще го бъде ли. За разлика от героинята си – непоколебима сексуална и сама фурия (връзката със Смит Джерад не се брои) Ким се е венчала три пъти (макар че накрая се развежда). Сега актрисата живее в Ливърпул, участва в театрални представления и се радва на всичко, което се случва наоколо. Честно казано 61-годишната Саманта е трудно да си се представи в контекста на нейния образ. Но необходимо ли е?!

Синтия Никсън
В началото на сериала тя бе на 32 години, а сега на 51 години. Преди ролята на Миранда Хобс в телевизионния сериал Синтия беше по-известна като театрална актриса, между другото, много добра: има няколко статуетки на Тони за най-добра актриса в различни пиеси. По време на снимките на „Сексът и градът“ Никсън е в отношения с английския професор Дани Моузес и има две деца от него, но през 2003 г. двойката се разведе. През 2006 г. Синтия беше диагностицирана с рак на гърдата, който в крайна сметка спечели. Наскоро Синтия се ожени за Кристин Маринони и осинови момче. Като цяло би било доста интересно да видим как ще се развие изображението й на екрана, ако има нов филм.

Кристин Дейвис
В първата серия на сериала тя бе на 33 години, а днес на 52 години. Ролята на Шарлот Йорк-Голденблат беше върхът на актьорската кариера на Кристин. Между другото, в края на заснемането на поредицата, през 2004 г., тя стана лицето на козметичната марка Maybelline New York. Но личният живот на Дейвис не е никак добър – тя така и не се омъжи. През 2011 г. стана известно, че актрисата е осиновила новородено чернокожо момиче, което е кръстила Джема Роуз Дейвис. В момента Кристин отглежда детето си и рядко взима участие в сериали или филми. Тя е и посланик на Оксфордския комитет по гладуването. Заслужава да се отбележи, че визуално Шарлот не се е променила изобщо, с изключение на това, че нейният безгрижен объркан вид е станал по-тъжен. / jenata.blitz.bg

 

Коментирай

amerigo

amerigo 05.01.2019 12:48

Кристин Дейвис се е запазила най-много, насладете се на уменията и: https://celebrity-leaks.net/sex-in-the-city-star-kristin-davis-nude-and-blowjob-photos-leaked/

titikaka

titikaka 05.01.2019 20:31

ясно, как - не се е онъжвала :):)

Ivan

Ivan 05.01.2019 21:45

Стават за опорни халфове в Левски.