logo

Стилистка: Тези 4 вещи правят всяка визия да изглежда евтина ВИДЕО

Стилистка: Тези 4 вещи правят всяка визия да изглежда евтина ВИДЕО

Специалистката от Лос Анджелис обърна внимание на "убийците" на стила в профила си в TikTok

Да изглеждате скъпо и да не се разорите е напълно възможно! 

Няма нужда в гардероба си да имате артикули от световноизвестни дизайнери. Трябва само да планирате правилно покупките си, да обмисляте внимателно детайлите и да се вслушвате в съветите на стилистите.

Специалистите са категорични, че има вещи, които са в състояние да превърнат и най-простата комбинация от бяла тениска и дънки в стилно попадение. Но има дрехи и аксесоари, които могат да направят всяка визия да изглежда евтина и безинтересна.

На "убийците" на стила наскоро специално внимание обърна американска стилистка с никнейм fond.losangeles.

Без мерене: С този прост трик винаги ще взимате точния размер панталони ВИДЕО

В клипче, което се появи в профила й в ТikTok експертката от Лос Анджелис призовава всички дами на първо място да се откажат от сатенена.

Според нея тази материя се износва бързо и изглежда невзрачно. Освен това е добре да избягвате да купувате пуловери с акрил, тъй като те се разтягат и стават безформени, казва тя.

 

@fond.losangeles Avoid these at Zara! What do you skip over? #fashiontok #fashiontiktok #zara #shoppingtips #fashion101tips Fake ID X Walking On A Dream Carter Walsh Remix - CarterWalsh

Трябва да сте много внимателни и когато избирате спортни комплекти, защото най-често те са с лошо качество, а след първото пране положението вече е кошмарно. 

Жените с големи гърди трябва да изхвърлят това от гардероба си СНИМКИ

"Бъдете особено внимателни към качеството на дрехите от масовите магазини, включително популярни модели на Zara", казва още тя. И добавя, че трябва да откажете да пазарувате и обувки на висок ток от бюджетни марки. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай