logo

Светът се побърка: Ето какво ще гледаме по плажовете през лятото СНИМКИ

Светът се побърка: Ето какво ще гледаме по плажовете през лятото СНИМКИ

Пандемията коронавирус диктува свои собствени правила... включително и в модата

Пандемията коронавирус диктува свои собствени правила. Така например преди време от pochivka.blitz.bg показаха „новата реалност“, която разкри как ще ни затварят на плажовете това лято.

Но дори и COVID-19 не може да спре лятото. А то вече е почти тук. Градусите скачат и все повече започваме да си мислим за почивка, плаж и море.

Но замисляли ли сте се как ще плажуваме по време на пандемията? Е, доста изненадващ отговор дойде не от къде да е, а от Италия, където вирусът върлува с пълна сила. 

Италианската дизайнерка Тициан Скарамуцо има свое собствено ателие в Сенигалия - Elexa Beachwear. Първоначално тя е шиела дамско бельо, но тъй като заради пандемията всичките магазини били затворени поръчките й спрели. Заради това тя започнала да пие предпазени маски.

Дъщеря й един ден споделила, че иска да отиде на плаж, но не знае как дали ще издържа да е с предпазна маска и там, а плюс това не харесвала принта на маските за лице

Точно тогава на Тициан й хръмнала една доста странна идея – трикини. Интересно е, че сега целият свят (най-вече женската половина) полудяха по изобретението й.

Като нищо през лятото на плажа ще виждаме само италианското произведение.

Но какво са трикини? Това е бански костюм от три части – долнище, горнище и… предпазна маска за лицето.

Дизайнерката Тициан изработва именно такива комплекти, а жените вече полудяха по творението й.

Сега италианката е затрупана с поръчки за трикини в всевъзможни десени. Жените, закупили произведението й, вече трескаво споделят свои снимки в социалните мрежи и споделят, че нямат търпение да се появят с трикините на плажа. 

Доколко удачно е да слагаме маска и под жаркото слънце и как ще изглежда тена ни след това (най-вече на лицето) е отделен въпрос. Отговорът му може да видим съвсем скоро, ако действително дамите решат да плажуват именно с трикини на плажа. Остава да разберем на какво ще се заложи основно – на модните тенденции или на сигурността. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

iskam i za kura

iskam i za kura 22.05.2020 18:59

da si tura

Бобо

Бобо 23.05.2020 21:31

Сериозно ли ни осведомявате за тази глупост? Чак пък толкоз тъпи не сме