logo

Тайната е разкрита! Защо арабските жени носят черно и не им е горещо

Тайната е разкрита! Защо арабските жени носят черно и не им е горещо

Оказва се, че от далечни времена сред арабите жената се счита за сянка на мъж, следователно тя трябва да изглежда много скромна и да изглежда незабележима

Със сигурност всеки турист, който идва да си почине в Дубай, сe пита защо местните арабски жени носят черни дрехи дори в такава жега, докато мъжете се разхождат наоколо в бели рокли от лека материя.

Отговорът на този въпрос е даден в ТикТок, в профила на блогърката Алия, която се мести в Дубай преди седем години, омъжва се за арабин и сега споделя тънкостите на живота в една мюсюлманска страна.

Адски демоде: Изхвърлете тези неща от гардероба си незабавно

Оказва се, че от далечни времена сред арабите жената се счита за сянка на мъж, следователно тя трябва да изглежда много скромна и да изглежда незабележима.

Колкото и да е странно, черният цвят на традиционното облекло помага да се скрият очертанията на женската фигура. Европейците ще бъдат шокирани от това, но за жителка на Дубай се смята за просто неприемливо да привлича погледите на непознати и да предизвиква интереса им.

Но, ако всичко е ясно с източните традиции и нищо не може да се направи по въпроса, тогава следният факт е объркващ: през лятото в Дубай термометърът просто излиза извън мащаба, а черното, както знаете, привлича слънчевите лъчи.

Невиждано! Булка излезе с прозрачна рокля, нехаейки, че целият й задник е на показ СНИМКИ 18+

Обречени ли са мюсюлманските жени да страдат?

На пръв поглед наистина може да изглежда, че в такива дълги дрехи с цвета на нощта, нежният пол трябва да се изтощи от жегата. Вярвате или не, това изобщо не е вярно!

В традиционното дамско облекло изобщо не е горещо, защото е изработено от висококачествена коприна, която е приятна за тялото и създава охлаждащ ефект./jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбуккъдето ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Шейх

Шейх 27.08.2021 14:37

А отдолу някой са съвсем голи!

Коприна

Коприна 28.08.2021 6:39

Коприната създава ефект, но отдолу са без бельо и с обръснато путе.

Моля???

Моля??? 28.08.2021 13:07

Черните чаршафи са полиестер!!!

българин

българин 31.08.2021 7:11

Дрън-дрън глупости.Просто защото жената не я смятат за човек.Висококачествена материя и било приятно!При 50 градуса,въобще не е приятно да навлечана с черно наметало.Проклети да са християнките,които създават връзка и семейство с мюсюлманите.

Брависимо

Брависимо 31.08.2021 9:39

Българино! :)

Нафърфорий

Нафърфорий 01.09.2021 6:32

Дрехите им са конусовидни и създават движение на въздуха, което охлажда бръснатите им путараци да не засмърдят.

коприни?

коприни? 04.12.2022 15:10

Да някои са копринени, но на 99% са обикновен полиестер.